Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş2330 Avesen FK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mutlu is nu in balbezit. Geyik is nu in balbezit. Durmayan begaat een overtreding. Durmayan krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Külyutmaz rent richting de bal. Damlacı verovert de bal door een tackle van achteren. Damlacı met een sublieme pass. Mutlu rent richting de bal. Mutlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş2330 - Avesen FK 1:0

16e minuut.
Bozova passt de bal zonder na te denken. Kasım rent richting de bal. Kasım passt de bal in één keer door. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş2330 - Avesen FK 1:1

27e minuut.
Boncuk geeft de bal voor. Delen probeert de bal aan de voet te houden. Kasım geeft een lange en hoge pass. Delen rent richting de bal. Delen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ondokuzmayıs passt de bal met de wreef. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokma begaat een overtreding. Lokma krijgt een gele kaart. Mutlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bozova met een snel genomen vrije trap. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu schiet op doel. Dink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş2330 - Avesen FK 2:1

34e minuut.
Boncuk is nu in balbezit. Boncuk passt de bal in één keer door. Daar is Bozova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geyik is nu in balbezit. Geyik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş2330 60%, Avesen FK 40%.
Beşiktaş2330 - Avesen FK 2:1

48e minuut.
Azim is nu in balbezit. Haktanır speelt de bal door. Geyik rent richting de bal. Geyik draait met de bal, schiet en ... Elbeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş2330 - Avesen FK 2:2

52e minuut.
Burgazlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geyik rent richting de bal. Geyik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Durmayan kopt de bal weg. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Damlacı onderschept slim de pass. Damlacı geeft een hoge lob. Keçeciler kopt de bal weg. Dink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Azim is nu in balbezit. Geyik onderschept slim de pass. Geyik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Delen de bal. Delen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş2330 59%, Avesen FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş2330 - Avesen FK 2:2