Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
urfaspor Fenerbahçe FC
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Mergen passt de bal met de wreef. Kilisli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilisli geeft een lange en hoge pass. Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Külyutmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
urfaspor - Fenerbahçe FC 0:1

4e minuut.
Tekinoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu speelt de bal door. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi draait met de bal, schiet en ... Akalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
urfaspor - Fenerbahçe FC 1:1

8e minuut.
Inworp. Çalışkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekinoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kilisli trapt de bal weg van het doel. Külyutmaz kopt de bal weg. Niğde is nu in balbezit. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Külyutmaz probeert naar een medespeler te passen. Tekinoğlu rent richting de bal. Tekinoğlu passt de bal in één keer door. Yakarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
urfaspor - Fenerbahçe FC 2:1

28e minuut.
Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekinoğlu met een sublieme pass. Yakarca is nu in balbezit. Yakarca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Niğde is nu in balbezit. Bektaşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kavrazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kavrazlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen rent richting de bal. Külyutmaz onderschept slim de pass. Niğde bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğde draait met de bal, schiet en ... Kilisli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urfaspor 40%, Fenerbahçe FC 60%.
urfaspor - Fenerbahçe FC 2:1

53e minuut.
Niğde speelt de bal door. Trabzonluoğlu rent richting de bal. Kavrazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kavrazlı de bal. Kavrazlı haalt uit met een fantastische trap. Kilisli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Sabancı kan de bal niet met de borst controleren. Sabancı speelt de bal door. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kavrazlı heeft problemen om de bal te vangen. Kavrazlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Saklambaç de bal. Niğde bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
urfaspor - Fenerbahçe FC 2:2

90e minuut.
Bektaşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Niğde de bal. Niğde haalt uit met een fantastische trap. Kilisli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: urfaspor 53%, Fenerbahçe FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
urfaspor - Fenerbahçe FC 2:2