Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARA KARTAL beşiktaâ
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsar rent richting de bal. Kutsar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Soyugür trapt de bal weg van het doel. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer passt de bal met de wreef. Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Alimoğlu met een sublieme pass. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken speelt de bal door. Cicimen is nu in balbezit. Cicimen speelt de bal door. Soyugür verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Yandımoğlu is nu in balbezit. Ezgeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandımoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Arguvan passt de bal in één keer door. Tola is nu in balbezit. Sahil begaat een overtreding. Sahil krijgt een gele kaart. Tola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneyer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Çapa de bal. Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KARA KARTAL - beşiktaâ 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA KARTAL 41%, beşiktaâ 59%.
KARA KARTAL - beşiktaâ 1:0

59e minuut.
Tığ raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yanal komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Alimoğlu is nu in balbezit. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsar is nu in balbezit. Gürses verovert de bal door een tackle van achteren. Gürses geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Gürses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses probeert naar een medespeler te passen. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yandımoğlu onderschept slim de pass. Yandımoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç schiet op doel. Demir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ezgeç geeft een lange en hoge pass. Apansız kopt de bal weg. Klungelig pakt Alimoğlu de bal. Yandımoğlu is nu in balbezit. Yandımoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Demir met een harde bal richting middenveld. Kutsar met een sublieme pass. Türkdoğan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kandemir is nu in balbezit. Kandemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ezgeç verovert de bal door een tackle van achteren. Ezgeç probeert naar een medespeler te passen. Yandımoğlu rent richting de bal. Yandımoğlu draait met de bal, schiet en ... Demir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARA KARTAL - beşiktaâ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARA KARTAL 45%, beşiktaâ 55%.
KARA KARTAL - beşiktaâ 2:0