Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeoN05 trabzonspor
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
19.3 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
İlkeren is nu in balbezit. Elazığlı rent richting de bal. İlkeren onderschept slim de pass. Sinopluoğlu rent richting de bal. Sinopluoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Şehitarslan verovert de bal door een tackle van achteren. İlkeren rent richting de bal. Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkeren verovert de bal door een tackle van achteren. İlkeren haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LeoN05 - trabzonspor 1:0

25e minuut.
Yedişik bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkeren verovert de bal door een tackle van achteren. İlkeren met een sublieme pass. Sinopluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopluoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Şehitarslan geeft een hoge lob. İlkeren is nu in balbezit. Yedişik onderschept slim de pass. Yedişik passt de bal in één keer door. Elazığlı geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoN05 50%, trabzonspor 50%.
LeoN05 - trabzonspor 1:0

51e minuut.
Özbilgiç geeft een hoge lob. Kahramanmaraş is nu in balbezit. Sinopluoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Sinopluoğlu draait met de bal, schiet en ... Bilgin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LeoN05 - trabzonspor 2:0

53e minuut.
Yedişik is nu in balbezit. Yedişik geeft een lange en hoge pass. Başak kopt de bal weg. Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Denizli speelt de bal door. İlkeren rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elazığlı. İlkeren wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. İlkeren kan niet meer verder spelen. Tekinoğlu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Elazığlı speelt de bal door. Hasatçı is nu in balbezit. Hasatçı geeft de bal voor. Sincik is nu in balbezit. Sincik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Göçmez met een harde bal richting middenveld. Tekinoğlu kopt de bal weg. Kahramanmaraş heeft problemen om de bal te vangen. Sinopluoğlu rent richting de bal. Sinopluoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Hasatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasatçı geeft een lange en hoge pass. Neyzen geeft de bal voor. Sinopluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinopluoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeoN05 58%, trabzonspor 42%.
LeoN05 - trabzonspor 2:0