Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray6728 Demiral SK
Normal Tactiek ThefunAttack
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
19.2 gemiddelde waardering 43.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Mersan is nu in balbezit. Mersan geeft de bal voor. Panter kan de bal niet met de borst controleren. Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uslu trapt de bal weg. Klungelig pakt Mersan de bal. Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan verovert de bal door een tackle van achteren. Mersan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Skoufalis passt de bal zonder na te denken. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart passt de bal zonder na te denken. Edirneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Edirneliler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Uslu probeert naar een medespeler te passen. Mersan kan de bal niet met de borst controleren. Hart speelt de bal door. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kuzeyli onderschept slim de pass. Cetner rent richting de bal. Kuzeyli begaat een overtreding. Kuzeyli krijgt een gele kaart.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yardım trapt de bal weg van het doel. Edirneliler probeert de bal met de borst te controleren. Edirneliler geeft een lange en hoge pass. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rattameister zal de hoekschop nemen. Blejan krijgt zijn hoofd ertegen. Panter kopt de bal weg. Hart is nu in balbezit. Hart geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:1

32e minuut.
Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardım is nu in balbezit. Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Blejan haalt uit met een fantastische trap. Uslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:2

39e minuut.
Metin passt de bal in één keer door. Ulaşkın rent richting de bal. Met opzet legt Sieczka zijn tegenspeler op de grond. Sieczka krijgt een gele kaart. Ulaşkın wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ulaşkın kan niet meer verder spelen. Kaşınmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray6728 67%, Demiral SK 33%.
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:2

53e minuut.
Edirneliler speelt de bal door. Yardım rent richting de bal. Skoufalis verovert de bal door een tackle van achteren. Skoufalis schiet op doel. Uslu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:3

54e minuut.
Edirneliler onderschept slim de pass. Edirneliler geeft een hoge lob. Rattameister rent richting de bal. Rattameister schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Türkönde geeft een lange en hoge pass. Mersan geeft een hoge lob. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:4

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tấn Minh trapt de bal weg van het doel. Hart kopt de bal weg. Skoufalis probeert de bal met de borst te controleren. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Uslu trapt de bal weg. Mersan geeft de bal voor. Türkönde rent richting de bal. Rattameister onderschept slim de pass. Rattameister passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal zonder na te denken. Skoufalis speelt de bal door. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:5

70e minuut.
Bariloni verovert de bal door een tackle van achteren. Bariloni geeft de bal voor. Daar is Yardım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blejan rent richting de bal. Blejan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rattameister rent richting de bal. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:6

72e minuut.
Blejan verovert de bal door een tackle van achteren. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart speelt de bal door. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Yardım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yediyüz is nu in balbezit. Rattameister maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rattameister moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rattameister schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Edirneliler geeft de bal voor. Daar is Yardım, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blejan is nu in balbezit. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:7

86e minuut.
Edirneliler passt de bal zonder na te denken. Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal zonder na te denken. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray6728 66%, Demiral SK 34%.
Galatasaray6728 - Demiral SK 0:8