Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hisarüstü SK Real maden
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Derince speelt de bal door. Akkaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu onderschept slim de pass. Tabu schiet op doel. Sayın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 0:1

4e minuut.
Derman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uztunç is nu in balbezit. Cüreklibatur rent richting de bal. Güreş is nu in balbezit. Güreş geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Uztunç passt de bal met de wreef. Yaka rent richting de bal. Derince begaat een overtreding. Derince krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Maltepeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltepeli geeft de bal voor. Akat kan de bal niet met de borst controleren. Yaka verovert de bal door een tackle van achteren. Yaka haalt uit met een fantastische trap. Yurtoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hisarüstü SK - Real maden 1:1

20e minuut.
Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Gelgit is nu in balbezit. Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 2:1

22e minuut.
Günay verovert de bal door een tackle van achteren. Emiralmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz speelt de bal door. Yaka is nu in balbezit. Yaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 3:1

31e minuut.
Cüreklibatur onderschept slim de pass. Yaka onderschept slim de pass. Derince rent richting de bal. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 4:1

36e minuut.
Yazıhan geeft een hoge lob. Derince probeert de bal aan de voet te houden. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ebetürk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 5:1

36e minuut.
Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu is nu in balbezit. Yemez is nu in balbezit. Tabu rent richting de bal. Tabu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Emiralmaz kopt de bal weg. Yaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cüreklibatur is nu in balbezit. Yaka verovert de bal door een tackle van achteren. Yaka draait met de bal, schiet en ... Yurtoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisarüstü SK 30%, Real maden 70%.
Hisarüstü SK - Real maden 5:1

75e minuut.
Derince speelt de bal door. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiralmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emiralmaz krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Derince onderschept slim de pass. Derince passt de bal in één keer door. Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabu onderschept slim de pass. Tabu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hisarüstü SK - Real maden 5:2

87e minuut.
Derince geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tabu de bal. Afyonkarahisarlıoğlu is nu in balbezit. Tabu verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hisarüstü SK 62%, Real maden 38%.
Hisarüstü SK - Real maden 5:2