Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BesiktasJK Beşiktaş*1453
Normal Tactiek ByPatron
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 34.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


2e minuut.
Yılıkmaz geeft de bal voor. Inworp. Kleszczewski met de inworp. Meulendijks is nu in balbezit. Meulendijks geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kütahya probeert naar een medespeler te passen. Kleszczewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hınzır. Hınzır krijgt een gele kaart. Kleszczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Huyhua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:1

6e minuut.
Rebeque speelt de bal door. Meulendijks is nu in balbezit. Meulendijks probeert naar een medespeler te passen. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kleszczewski is nu in balbezit. Kleszczewski speelt de bal door. Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Özgörkey raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duran komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Predoiu met een snelle inworp. Porco rent richting de bal. Porco passt de bal met de wreef. Koukakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Diyarbakırlıoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porco met de inworp. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Predoiu speelt de bal door. Koukakis heeft problemen om de bal te vangen. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koukakis rent richting de bal. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:2

44e minuut.
Porco met de inworp. Kuciel geeft de bal voor. Duran kan de bal niet met de borst controleren. Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Meulendijks schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BesiktasJK 55%, Beşiktaş*1453 45%.
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:3

50e minuut.
Kuciel speelt de bal door. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Koukakis de bal. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:4

52e minuut.
Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. Diyarbakırlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Koukakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meulendijks rent richting de bal. Meulendijks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yılıkmaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kleszczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rebeque is nu in balbezit. Rebeque geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Meulendijks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaradam verovert de bal door een tackle van achteren. Kibaradam probeert naar een medespeler te passen. Koukakis is nu in balbezit. Koukakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:5

75e minuut.
Inworp. Porco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meulendijks is nu in balbezit. Meulendijks haalt uit met een fantastische trap. Üzümlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:6

83e minuut.
Inworp. Gintberg komt het veld opgelopen. Affmann komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Barroso kan de bal niet met de borst controleren. Dinçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyhua geeft een hoge lob. Daar is Koukakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koukakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rebeque kopt de bal weg. Porco probeert naar een medespeler te passen. Diyarbakırlıoğlu is nu in balbezit. Gintberg is nu in balbezit. Gintberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:7

89e minuut.
Diyarbakırlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Rebeque kopt de bal weg. Daar is Yılıkmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gintberg rent richting de bal. Gintberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BesiktasJK 68%, Beşiktaş*1453 32%.
BesiktasJK - Beşiktaş*1453 0:7