Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Setbaşıspor NOHUT FC
düzen 1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 21.1
solid Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Burkay probeert naar een medespeler te passen. Temel rent richting de bal. Tokatlı onderschept slim de pass. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 1:0

5e minuut.
Haspolatlı speelt de bal door. İlkeren is nu in balbezit. Cârstea verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 2:0

7e minuut.
Ohman kopt de bal weg. Klungelig pakt Bileciklioğlu de bal. Haspolatlı onderschept slim de pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal zonder na te denken. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap. Karamuratoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 3:0

18e minuut.
Klungelig pakt Tokatlı de bal. Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hiçyorulmaz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 4:0

22e minuut.
Klungelig pakt Güneylioğlu de bal. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneylioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneylioğlu krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Haspolatlı is nu in balbezit. Güneylioğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haspolatlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caramello met een snel genomen vrije trap. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Caramello met een sublieme pass. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. Karamuratoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Temel de bal. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Haspolatlı is nu in balbezit. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Hiçyorulmaz geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cârstea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Cârstea probeert de bal aan de voet te houden. Güneylioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Haspolatlı zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Haspolatlı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haspolatlı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Yedişik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caramello is nu in balbezit. Caramello speelt de bal door. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu bokst de bal weg.

39e minuut.
Kaptan passt de bal zonder na te denken. Bánó probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bileciklioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 26%, NOHUT FC 74%.
Setbaşıspor - NOHUT FC 4:0

53e minuut.
İlkeren geeft de bal voor. Inworp. Yedişik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cârstea geeft een hoge lob. Tokatlı krijgt zijn hoofd ertegen. Karamuratoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 5:0

55e minuut.
Acıpayamlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Volkan de bal. Ohman speelt de bal door. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı draait met de bal, schiet en ... Karamuratoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bánó geeft een lange en hoge pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal in één keer door. Tokatlı rent richting de bal. Tokatlı schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Kaptan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ohman met een sublieme pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yedişik probeert naar een medespeler te passen. Ohman is nu in balbezit. Ohman speelt de bal door. Tokatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 6:0

90e minuut.
Yedişik passt de bal in één keer door. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó geeft een lange en hoge pass. Cârstea rent richting de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Setbaşıspor - NOHUT FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setbaşıspor 34%, NOHUT FC 66%.
Setbaşıspor - NOHUT FC 7:0