Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TOKATSPOR60 Kadıköy Boğaları 1985
Normal Tactiek 424
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Sütlaççı met de inworp. Hassa probeert naar een medespeler te passen. Ocak met een sublieme pass. Çameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çameli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yürekli rent richting de bal. Katipalioğulları rent richting de bal. Katipalioğulları passt de bal met de wreef. Yürekli rent richting de bal. Yürekli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TOKATSPOR60 - Kadıköy Boğaları 1985 1:0

21e minuut.
Değirmendere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özel komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Atik geeft de bal voor. Hassa rent richting de bal. Mantar begaat een overtreding. Mantar krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Özel is nu in balbezit. Sütlaççı is nu in balbezit. Sütlaççı passt de bal met de wreef. Ocak is nu in balbezit. Ocak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Yürekli probeert naar een medespeler te passen. Mantar is nu in balbezit. Pektemek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mantar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yürekli zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pektemek verovert de bal door een tackle van achteren. Pektemek probeert naar een medespeler te passen. Çameli rent richting de bal. Çameli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TOKATSPOR60 - Kadıköy Boğaları 1985 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOKATSPOR60 50%, Kadıköy Boğaları 1985 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOKATSPOR60 - Kadıköy Boğaları 1985 1:1

58e minuut.
Çameli is nu in balbezit. Bolluk verovert de bal door een tackle van achteren. Bolluk geeft een lange en hoge pass. Boşkenar is nu in balbezit. Boşkenar draait met de bal, schiet en ... Çankırı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boşkenar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boşkenar schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pektemek passt de bal zonder na te denken. Duman is nu in balbezit. Çameli begaat een overtreding. Çameli krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TOKATSPOR60 46%, Kadıköy Boğaları 1985 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TOKATSPOR60 - Kadıköy Boğaları 1985 1:1