Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kadıköy Boğaları 1985 DamlaFC
424 Tactiek 424
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Conta geeft de bal voor. Inworp. Sütlaççı met een snelle inworp. Ocak is nu in balbezit. Ocak draait met de bal, schiet en ... Gürkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ocak kopt de bal weg. Çameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mürekkepçioğlu rent richting de bal. Çameli onderschept slim de pass. Çameli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Yüceses onderschept slim de pass. Karaköprü is nu in balbezit. Karaköprü speelt de bal door. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık schiet op doel. De bal raakt de paal. Conta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Ocak probeert de bal met de borst te controleren. Çevikalp is nu in balbezit. Ocak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ocak krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Çevikalp met een snelle inworp. Anadolu rent richting de bal. Ağustos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağustos krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Hassa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ocak de bal. Yüceses is nu in balbezit. Ocak verovert de bal door een tackle van achteren. Ocak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hassa onderschept slim de pass. Hassa geeft een lange en hoge pass. Onay kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocak de bal. Ocak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pektemek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık onderschept slim de pass. Pektemek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pektemek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sağlık is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karaköprü neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kadıköy Boğaları 1985 41%, DamlaFC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 0:0

46e minuut.
Sağlık heeft problemen om de bal te vangen. Çameli verovert de bal door een tackle van achteren. Çameli passt de bal in één keer door. Ocak rent richting de bal. Ocak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 1:0

50e minuut.
Gökler is nu in balbezit. Gökler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Katipalioğulları de bal. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 1:1

57e minuut.
Conta met een harde bal richting middenveld. Tanıl probeert de bal met de borst te controleren. Karaköprü rent richting de bal. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık haalt uit met een fantastische trap. Conta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Türkkorkmaz speelt de bal door. Conta controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 1:2

59e minuut.
Anadolu kopt de bal weg. Tanıl geeft een lange en hoge pass. Conta is nu in balbezit. Sütlaççı verovert de bal door een tackle van achteren. Sütlaççı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Türkkorkmaz probeert naar een medespeler te passen. Sağlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaköprü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlık is nu in balbezit. Sağlık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 1:3

76e minuut.
Tanıl met een sublieme pass. Gökler speelt de bal door. Inworp. Hassa met de inworp. Sütlaççı geeft de bal voor. Gürkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kurşun passt de bal met de wreef. Türkkorkmaz geeft een lange en hoge pass. Çameli kopt de bal weg. Ocak is nu in balbezit. Ocak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kadıköy Boğaları 1985 56%, DamlaFC 44%.
Kadıköy Boğaları 1985 - DamlaFC 2:3