Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AKÇADAĞ _ goal n roses
ab 2 Tactiek dörtdörtbirbir
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
33.8 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten good
weak Passen weak
adequate Verdedigen adequate


7e minuut.
Dimitrio verovert de bal door een tackle van achteren. Dimitrio geeft een lange en hoge pass. Gioffré probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu schiet op doel. Işıldar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 1:0

18e minuut.
Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaspiliopoulos onderschept slim de pass. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... Sánchez Ríos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Závadník niet meer kan verder spelen. Reçber komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Daar is Bettache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birnicu rent richting de bal. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffré schiet op doel. Işıldar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 2:0

29e minuut.
Reçber speelt de bal door. Cooper kopt de bal weg. Birnicu is nu in balbezit. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Campero is nu in balbezit. Campero geeft een hoge lob. Mullan is nu in balbezit. Mullan draait met de bal, schiet en ... Reçber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 2:1

33e minuut.
Artvin is nu in balbezit. Mullan onderschept slim de pass. Daar is Mullan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan draait met de bal, schiet en ... Reçber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 2:2

34e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Cooper speelt de bal door. Paouris rent richting de bal. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 3:2

39e minuut.
Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 44%, goal n roses 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AKÇADAĞ _ - goal n roses 3:3

52e minuut.
Sahilli verovert de bal door een tackle van achteren. Campero rent richting de bal. Campero geeft een lange en hoge pass. Mullan is nu in balbezit. Mullan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AKÇADAĞ _ - goal n roses 3:4

70e minuut.
Paouris is nu in balbezit. Rudnik is nu in balbezit. Paouris verovert de bal door een tackle van achteren. Paouris draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hoşgör de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. Campero geeft een hoge lob. Mullan is nu in balbezit. Daar is Mullan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mullan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKÇADAĞ _ 45%, goal n roses 55%.
AKÇADAĞ _ - goal n roses 3:4