Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hun konyaspor Şahin SK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Dink geeft de bal voor. Yakışık is nu in balbezit. Yakışık geeft een lange en hoge pass. Doğu rent richting de bal. Doğu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hun konyaspor - Şahin SK 0:1

8e minuut.
Daar is Özsoylu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçdağ is nu in balbezit. Üçdağ passt de bal in één keer door. Doğu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kazan speelt de bal door. Üçdağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ speelt de bal door. Doğu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Tuğluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Sütçüimam geeft de bal voor. Inworp. Eltemiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
hun konyaspor - Şahin SK 1:1

40e minuut.
Cora met een snelle inworp. Eltemiz is nu in balbezit. Diyadin maakt een afschuwelijke overtreding. Diyadin krijgt een gele kaart. Eltemiz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Eltemiz kan niet meer verder spelen. Malatya komt het veld opgelopen. Cora zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu passt de bal zonder na te denken. Malatya rent richting de bal. Malatya geeft een hoge lob. Sessizer controleert de bal met de borst. Yunusoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trabzonlu probeert de bal met de borst te controleren. Sessizer is nu in balbezit. Sessizer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Diyadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sessizer rent richting de bal. Trabzonlu kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Trabzonlu speelt de bal door. Malatya heeft problemen om de bal te vangen. Malatya passt de bal in één keer door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hun konyaspor 46%, Şahin SK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
hun konyaspor - Şahin SK 1:1

46e minuut.
Üçdağ is nu in balbezit. Sessizer onderschept slim de pass. Özsoylu is nu in balbezit. Sessizer rent richting de bal. Sessizer draait met de bal, schiet en ... Yunusoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
İstanbul passt de bal met de wreef. Cora is nu in balbezit. Cora passt de bal in één keer door. Özsoylu is nu in balbezit. Özsoylu haalt uit met een fantastische trap. Yunusoğlu bokst de bal weg.

60e minuut.
Yakışık met een snelle inworp. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçdağ maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Üçdağ moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Üçdağ schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Tuğluk rent richting de bal. Tuğluk geeft de bal voor. İstanbul kopt de bal weg. Doğu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
hun konyaspor - Şahin SK 1:2

75e minuut.
Klungelig pakt Trabzonlu de bal. Trabzonlu met een sublieme pass. Boluluoğlu rent richting de bal. Doğu verovert de bal door een tackle van achteren. Doğu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Boluluoğlu trapt de bal weg van het doel. Diyadin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ezer de bal. Doğu verovert de bal door een tackle van achteren. Doğu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hun konyaspor 62%, Şahin SK 38%.
hun konyaspor - Şahin SK 1:2