Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC kuzen Sarı Krampon SK
352 Tactiek Atack Privat
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 50.4
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen very good


7e minuut.
Tingshu verovert de bal door een tackle van achteren. Tingshu passt de bal in één keer door. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Vermeulen onderschept slim de pass. Vermeulen met een sublieme pass. Savaşır rent richting de bal. Savaşır geeft de bal voor. Ataer krijgt zijn hoofd ertegen. Palella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Sarı Krampon SK 1:0

15e minuut.
Tingshu onderschept slim de pass. Tingshu met een sublieme pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena met een sublieme pass. Astier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demir zal de hoekschop nemen. Kürti rent richting de bal. Kürti schiet op doel. Daar is Chifflet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Seyhanlı onderschept slim de pass. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Savaşır rent richting de bal. Savaşır geeft een lange en hoge pass. Kürti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vărsatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zborowski rent richting de bal. Mokrejš verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrejš geeft een lange en hoge pass. Astier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sultz trapt de bal weg. Seyhanlı speelt de bal door. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Sarı Krampon SK 2:0

24e minuut.
Vermeulen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir passt de bal met de wreef. Kürti is nu in balbezit. Kürti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Demir is nu in balbezit. Demir passt de bal in één keer door. Seyhanlı probeert naar een medespeler te passen. Kürti rent richting de bal. Kürti draait met de bal, schiet en ... Palella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Sarı Krampon SK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 41%, Sarı Krampon SK 59%.
FC kuzen - Sarı Krampon SK 3:0

55e minuut.
Vărsatu met een sublieme pass. Kocisz rent richting de bal. Kocisz met een sublieme pass. Astier rent richting de bal. Astier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vărsatu probeert naar een medespeler te passen. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz schiet op doel. Mijajlović probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC kuzen - Sarı Krampon SK 3:1

75e minuut.
Tingshu rent richting de bal. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier speelt de bal door. Kocisz rent richting de bal. Kocisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen verovert de bal door een tackle van achteren. Vermeulen probeert naar een medespeler te passen. Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC kuzen 47%, Sarı Krampon SK 53%.
FC kuzen - Sarı Krampon SK 3:1