Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EL AZİZ SK ÇAĞGÜCÜFK
532 Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten very good
solid Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Küntzel met een sublieme pass. Aponyi heeft problemen om de bal te vangen. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Oehrli rent richting de bal. Oehrli schiet op doel. Badra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Seidenreiter passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Demir de bal onder controle te krijgen. Delorenzi is nu in balbezit. Delorenzi geeft een hoge lob. Oehrli krijgt zijn hoofd ertegen. Badra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarke. Mudri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mudri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudri haalt uit met een fantastische trap. Badra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

26e minuut.
Delorenzi geeft de bal voor. Daar is Capote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küntzel is nu in balbezit. Küntzel geeft een lange en hoge pass. Mudri springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - ÇAĞGÜCÜFK 0:1

34e minuut.
Riera probeert naar een medespeler te passen. Alvares probeert naar een medespeler te passen. Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Demir passt de bal in één keer door. Mamoli speelt de bal door. Morhaye is nu in balbezit. Alvares geeft een lange en hoge pass. Mamoli maakt een snoekduik en kopt de bal. Lena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Demir rent richting de bal. Pizzul probeert naar een medespeler te passen. Demir rent richting de bal. Demir passt de bal met de wreef. Seidenreiter geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oehrli is nu in balbezit. Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote geeft een hoge lob. Mudri heeft problemen om de bal te vangen. Mudri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 53%, ÇAĞGÜCÜFK 47%.
EL AZİZ SK - ÇAĞGÜCÜFK 0:1

50e minuut.
Morhaye verovert de bal door een tackle van achteren. Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Alvares rent richting de bal. Alvares geeft de bal voor. Mamoli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EL AZİZ SK - ÇAĞGÜCÜFK 1:1

65e minuut.
Delorenzi geeft de bal voor. Badra met een sublieme pass. Morhaye probeert naar een medespeler te passen. Mamoli rent richting de bal. Mamoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Van den Branden passt de bal in één keer door. Mudri rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grama. Grama krijgt een gele kaart. Mudri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Riera probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden speelt de bal door. Delorenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Delorenzi geeft de bal voor. Oehrli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Riera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvares geeft een hoge lob. Mamoli springt en kopt de bal. Lena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EL AZİZ SK - ÇAĞGÜCÜFK 2:1

81e minuut.
Morhaye passt de bal met de wreef. Alvares is nu in balbezit. Alvares geeft een lange en hoge pass. Mamoli is nu in balbezit. Mamoli schiet op doel. Lena bokst de bal weg.

82e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Seidenreiter de bal onder controle te krijgen. Mamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Alvares kopt de bal weg. Seidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter passt de bal zonder na te denken. Mamoli heeft problemen om de bal te vangen. Mamoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EL AZİZ SK 38%, ÇAĞGÜCÜFK 62%.
EL AZİZ SK - ÇAĞGÜCÜFK 2:1