Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Toprak spor ÜrgüpSpor
Normal Tactiek adml
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten excellent
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Cienciała met een sublieme pass. Beşok bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşok geeft een hoge lob. Daar is Braud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Cienciała met een sublieme pass. Braud heeft problemen om de bal te vangen. Braud geeft de bal voor. Daar is Bordeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Beşok geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iaconi met een snelle inworp. Cienciała geeft de bal voor. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Özeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Braud haalt uit met een fantastische trap. Daar is Tutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Beşok geeft een lange en hoge pass. Özlü probeert de bal aan de voet te houden. Męczywór bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi rent richting de bal. Iaconi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Braud de bal. Braud passt de bal zonder na te denken. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Cienciała kopt de bal weg. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Özeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Męczywór geeft een hoge lob. Bordeanu kopt de bal weg. Daar is Beşok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:1

14e minuut.
Brzustewicz onderschept slim de pass. Brzustewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tutar de bal. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Türkyiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzustewicz onderschept slim de pass. Brzustewicz passt de bal in één keer door. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:2

19e minuut.
Cienciała speelt de bal door. Iaconi geeft een hoge lob. Türkyiğit is nu in balbezit. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Erdenay speelt de bal door. Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Toplu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi onderschept slim de pass. Iaconi passt de bal zonder na te denken. Braud is nu in balbezit. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:3

27e minuut.
Türkyiğit kopt de bal weg. Braud probeert de bal met de borst te controleren. Beşok is nu in balbezit. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:4

29e minuut.
Türkyiğit is nu in balbezit. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu passt de bal met de wreef. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Tutar is nu in balbezit. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:5

38e minuut.
Beşok onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iaconi neemt de hoekschop. Erdenay controleert de bal met de borst. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:6

39e minuut.
Bordeanu onderschept slim de pass. Braud is nu in balbezit. Bordeanu is nu in balbezit. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:7

41e minuut.
Brzustewicz passt de bal met de wreef. Xaliqov met een sublieme pass. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. Özeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:8

43e minuut.
Iaconi is nu in balbezit. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Beşok heeft problemen om de bal te vangen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Özlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlü passt de bal zonder na te denken. Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Braud probeert de bal met de borst te controleren. Braud schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 83%, ÜrgüpSpor 17%.
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:9

46e minuut.
Portilla geeft een lange en hoge pass. Bordeanu rent richting de bal. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Özeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:10

48e minuut.
Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Xaliqov geeft de bal voor. Braud kopt de bal weg. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:11

49e minuut.
Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz geeft de bal voor. Daar is Beşok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap. Özeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Özeren met een sublieme pass. Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała passt de bal met de wreef. Iaconi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Doeltrap. Özeren met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Boğatay de bal. Iaconi rent richting de bal. Iaconi geeft de bal voor. Özeren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:12

56e minuut.
Beşok onderschept slim de pass. Beşok geeft de bal voor. Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bordeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:13

58e minuut.
Braud rent richting de bal. Braud passt de bal in één keer door. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Beşok verovert de bal door een tackle van achteren. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:14

61e minuut.
Bordeanu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tutar de bal onder controle te krijgen. Iaconi rent richting de bal. Iaconi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beşok de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:15

63e minuut.
Özlü passt de bal in één keer door. Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ... Özeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:16

71e minuut.
Beşok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iaconi de bal onder controle te krijgen. Boğatay is nu in balbezit. Iaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Iaconi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Iaconi heeft problemen om de bal te vangen. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Braud springt en kopt de bal. Özeren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:17

77e minuut.
Cienciała bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud rent richting de bal. Bordeanu rent richting de bal. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Toplu heeft problemen om de bal te vangen. Iaconi rent richting de bal. Iaconi speelt de bal door. Braud rent richting de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:18

80e minuut.
Iaconi is nu in balbezit. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Bordeanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Braud de bal onder controle te krijgen. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:19

83e minuut.
Iaconi is nu in balbezit. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Męczywór kopt de bal weg. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienciała rent richting de bal. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Braud springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Boğatay geeft een hoge lob. Męczywór rent richting de bal. Cienciała geeft de bal voor. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Toprak spor 82%, ÜrgüpSpor 18%.
FC Toprak spor - ÜrgüpSpor 0:20