Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kayseri gücü efsane_geridöndü
Normal Tactiek bilal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 27.6
poor Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Brglez is nu in balbezit. Brglez passt de bal in één keer door. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:1

10e minuut.
Daar is Süleymanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik passt de bal zonder na te denken. Kesken rent richting de bal. Kesken draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Szala bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yiğitata neemt de hoekschop. Klungelig pakt Akçadağ de bal. Kesken is nu in balbezit. Kesken draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Süleymanoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Bayburtlu de bal. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Gezgin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:2

23e minuut.
Revetria rent richting de bal. Brglez rent richting de bal. Brglez met een sublieme pass. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Derwan met een sublieme pass. Brglez bereikt de bal nog maar net als eerste. Brglez probeert naar een medespeler te passen. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly passt de bal zonder na te denken. Miastkowski is nu in balbezit. Miastkowski schiet op doel. Gezgin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:3

42e minuut.
İdikut bereikt de bal nog maar net als eerste. İdikut geeft een lange en hoge pass. O`Reilly bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly haalt uit met een fantastische trap. Gezgin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayseri gücü 62%, efsane_geridöndü 38%.
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:4

49e minuut.
Revetria speelt de bal door. Klungelig pakt Brglez de bal. Brglez geeft een hoge lob. Daar is Miastkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:5

53e minuut.
Artvin met een snelle inworp. Ulay met een sublieme pass. Küçüker rent richting de bal. Miastkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:6

59e minuut.
Bayburtlu met een sublieme pass. Akçadağ rent richting de bal. Brglez onderschept slim de pass. Brglez schiet op doel. Gezgin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 0:7

65e minuut.
Latino rent richting de bal. Kesken rent richting de bal. Andırın rent richting de bal. Andırın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 1:7

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İdikut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 1:8

67e minuut.
O`Reilly met een sublieme pass. Akçadağ rent richting de bal. Brglez onderschept slim de pass. Klungelig pakt Miastkowski de bal. Miastkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 1:9

69e minuut.
Artvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvin geeft een hoge lob. İdikut kopt de bal weg. Klungelig pakt Miastkowski de bal. Miastkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Brglez rent richting de bal. Brglez speelt de bal door. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gezgin trapt de bal weg van het doel. Daar is Ulay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derwan geeft de bal voor. Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Miastkowski rent richting de bal. Miastkowski passt de bal met de wreef. Artvin bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Reilly onderschept slim de pass. O`Reilly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kesken is nu in balbezit. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artvin begaat een overtreding. Artvin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kayseri gücü 63%, efsane_geridöndü 37%.
Kayseri gücü - efsane_geridöndü 1:9