Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uluçınar FC Toprak spor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Özkardeş geeft de bal voor. Savaşır kopt de bal weg. Erdenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Özlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uluçınar - FC Toprak spor 0:1

18e minuut.
Biçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşır verovert de bal door een tackle van achteren. Savaşır geeft de bal voor. Ada is nu in balbezit. Ada haalt uit met een fantastische trap. Yurtkulu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Özlü probeert de bal aan de voet te houden. Öztek is nu in balbezit. Tutar bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztek verovert de bal door een tackle van achteren. Öztek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Özlü rent richting de bal. Özlü speelt de bal door. Klungelig pakt Ada de bal. Ada draait met de bal, schiet en ... Berberoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uluçınar 52%, FC Toprak spor 48%.
Uluçınar - FC Toprak spor 0:1

66e minuut.
Erdenay met een sublieme pass. Özlü speelt de bal door. Berberoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Inworp. Savaşır zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özlü speelt de bal door. Ada rent richting de bal. Ada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uluçınar 46%, FC Toprak spor 54%.
Uluçınar - FC Toprak spor 0:1