Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AnkaraGucci LAST EAGLE FC
Normal Tactiek YENİDE YENİ
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Dayı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Özatalay komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Boncuk verovert de bal door een tackle van achteren. Boncuk passt de bal zonder na te denken. Güney rent richting de bal. Güney haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Bica kopt de bal weg. Süleymaniye heeft problemen om de bal te vangen. Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Ötkün is nu in balbezit. Acaroğlu rent richting de bal. Acaroğlu passt de bal zonder na te denken. Demirci rent richting de bal. Demirci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Güney onderschept slim de pass. Arabacı is nu in balbezit. Arabacı geeft de bal voor. Ötkün rent richting de bal. Ötkün schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnkaraGucci 77%, LAST EAGLE FC 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AnkaraGucci - LAST EAGLE FC 0:0

51e minuut.
Kılıççı onderschept slim de pass. Kılıççı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurtul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acaroğlu geeft een lange en hoge pass. Samsun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AnkaraGucci - LAST EAGLE FC 0:1

54e minuut.
Sarı geeft een hoge lob. Daar is Muşlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire rent richting de bal. Demirci rent richting de bal. Demirci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Profire kopt de bal weg. Ötkün probeert de bal aan de voet te houden. Demirci is nu in balbezit. Demirci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AnkaraGucci - LAST EAGLE FC 0:2

71e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Kurtul verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtul passt de bal zonder na te denken. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kurtul speelt de bal door. Ötkün rent richting de bal. Ötkün passt de bal zonder na te denken. Demirci rent richting de bal. Demirci schiet op doel. Samsun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AnkaraGucci - LAST EAGLE FC 0:3

80e minuut.
Kurtul passt de bal in één keer door. Ötkün rent richting de bal. Ötkün passt de bal zonder na te denken. Demirci rent richting de bal. Demirci draait met de bal, schiet en ... Samsun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kurtul met de inworp. Daar is Acaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acaroğlu speelt de bal door. Bica is nu in balbezit. Bica geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AnkaraGucci 71%, LAST EAGLE FC 29%.
AnkaraGucci - LAST EAGLE FC 0:3