Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1074 ÇANKIRI FK SamaNdrek
433 Tactiek sweeping
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Turlajus geeft de bal voor. Viibus kopt de bal weg. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Akbaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:1

7e minuut.
Aksu geeft de bal voor. Inworp. Bonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:2

9e minuut.
Viibus rent richting de bal. Viibus passt de bal zonder na te denken. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Akbaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:3

10e minuut.
Tanrıkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet onderschept slim de pass. Bonnet met een sublieme pass. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus draait met de bal, schiet en ... Akbaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:4

12e minuut.
Delen heeft problemen om de bal te vangen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus passt de bal zonder na te denken. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:5

13e minuut.
Bonnet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delen krijgt een gele kaart. Bourdon raakt geblesseerd tijdens het duel. Delen met een sublieme pass. Viibus kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pilich passt de bal met de wreef. Ros Badia speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Turlajus de bal onder controle te krijgen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Akbaba trapt de bal weg. Turlajus kopt de bal weg. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon passt de bal met de wreef. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Viibus kan de bal niet met de borst controleren. Viibus passt de bal met de wreef. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Akbaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Akbaba met een harde bal richting middenveld. Bonnet kopt de bal weg. Turlajus speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Delen met een sublieme pass. Turlajus heeft problemen om de bal te vangen. Turlajus speelt de bal door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Turlajus kopt de bal weg. Bourdon rent richting de bal. Bourdon geeft de bal voor. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:6

33e minuut.
Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aksu de bal onder controle te krijgen. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Demirkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:7

35e minuut.
Bonnet geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tanrıkulu de bal onder controle te krijgen. Bourdon kopt de bal weg. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ros Badia passt de bal in één keer door. Viibus is nu in balbezit. Viibus passt de bal zonder na te denken. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1074 ÇANKIRI FK 82%, SamaNdrek 18%.
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:7

46e minuut.
Donvito is nu in balbezit. Donvito passt de bal met de wreef. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Bourdon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Turlajus is nu in balbezit. Turlajus geeft een hoge lob. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aksu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:8

51e minuut.
Gaziantepliler geeft de bal voor. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus met een sublieme pass. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Akbaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:9

58e minuut.
Viibus probeert de bal met de borst te controleren. Viibus probeert naar een medespeler te passen. Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft een lange en hoge pass. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen. Akbaba bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bonnet onderschept slim de pass. Bonnet passt de bal in één keer door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bonnet controleert de bal met de borst. Bonnet passt de bal zonder na te denken. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:10

69e minuut.
Turlajus met de inworp. Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft een lange en hoge pass. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:11

70e minuut.
Nizamoğlu is nu in balbezit. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon passt de bal met de wreef. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Viibus springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Donvito kopt de bal weg. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus passt de bal met de wreef. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon rent richting de bal. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ros Badia geeft de bal voor. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon rent richting de bal. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bonnet passt de bal in één keer door. Bourdon rent richting de bal. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Altınok bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınok speelt de bal door. Bonnet rent richting de bal. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Viibus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:12

82e minuut.
Daar is Turlajus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turlajus passt de bal in één keer door. Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft een hoge lob. Bourdon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:13

85e minuut.
Bourdon passt de bal in één keer door. Donvito is nu in balbezit. Donvito met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:14

87e minuut.
Donvito rent richting de bal. Donvito geeft een lange en hoge pass. Bourdon kopt de bal weg. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Altınok geeft een lange en hoge pass. Keser rent richting de bal. Turlajus onderschept slim de pass. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1074 ÇANKIRI FK 73%, SamaNdrek 27%.
1074 ÇANKIRI FK - SamaNdrek 0:14