Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU Galatasaray3463
kdfs Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 22.5
outstanding Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen average


2e minuut.
Millot met de inworp. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mardin de bal. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cansoy is nu in balbezit. Cansoy geeft een lange en hoge pass. Grzybowski geeft een hoge lob. Hidalgo springt en kopt de bal. Özat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 1:0

5e minuut.
Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Millot rent richting de bal. Millot passt de bal met de wreef. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 2:0

13e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. Özenek rent richting de bal. Grzybowski verovert de bal door een tackle van achteren. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Cansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 3:0

18e minuut.
Kıratlı rent richting de bal. Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot passt de bal in één keer door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Etyemez is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Millot is nu in balbezit. Millot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hidalgo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 4:0

25e minuut.
Klungelig pakt Kıratlı de bal. Millot rent richting de bal. Millot passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Millot is nu in balbezit. Cansoy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Millot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hidalgo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 5:0

31e minuut.
Millot kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Etyemez is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 6:0

34e minuut.
Daar is Kıratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 7:0

35e minuut.
Özenek heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo onderschept slim de pass. Kıratlı verovert de bal door een tackle van achteren. Millot onderschept slim de pass. Millot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Özat met een harde bal richting middenveld. Chiriac kopt de bal weg. Uraz is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cansoy geeft een lange en hoge pass. Özkelleci heeft problemen om de bal te vangen. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü geeft de bal voor. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mardin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 8:0

43e minuut.
Etyemez speelt de bal door. Demirtaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş speelt de bal door. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Fante trapt de bal weg. Hidalgo kopt de bal weg. Millot rent richting de bal. Millot haalt uit met een fantastische trap. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 26%, Galatasaray3463 74%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 8:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özat met een harde bal richting middenveld. Amasyalıoğlu is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cansoy kopt de bal weg. Daar is Grzybowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybowski passt de bal zonder na te denken. Millot rent richting de bal. Millot haalt uit met een fantastische trap. Özat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Cansoy geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Millot zal de hoekschop nemen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot passt de bal zonder na te denken. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 9:0

58e minuut.
Etyemez passt de bal met de wreef. Papalexis is nu in balbezit. Papalexis geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Özat bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cansoy met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szegfü met een snelle inworp. Millot is nu in balbezit. Millot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt İstanbullu de bal. Grzybowski rent richting de bal. Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Mardin rent richting de bal. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Özat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 10:0

71e minuut.
İstanbullu probeert naar een medespeler te passen. Özenek heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Özat bokst de bal weg.

74e minuut.
Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot geeft een hoge lob. Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 11:0

77e minuut.
Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot passt de bal met de wreef. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Özat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Hidalgo onderschept slim de pass. Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 12:0

83e minuut.
Kıratlı is nu in balbezit. Millot verovert de bal door een tackle van achteren. Millot speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Özat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 13:0

85e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Mardin is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Özat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 14:0

87e minuut.
Millot bereikt de bal nog maar net als eerste. Millot met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Özat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 15:0

90e minuut.
Szegfü speelt de bal door. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybowski met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 31%, Galatasaray3463 69%.
KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU - Galatasaray3463 15:0