Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajaxesleri Merzifon Spor
gg Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 21
average Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Güngören met een sublieme pass. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzan onderschept slim de pass. Uzan draait met de bal, schiet en ... Dembski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Merzifon Spor 0:1

10e minuut.
Yoğun rent richting de bal. Neruda met een sublieme pass. Kendir rent richting de bal. Sahilli verovert de bal door een tackle van achteren. Sahilli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kendir rent richting de bal. Aldemir onderschept slim de pass. Aldemir passt de bal met de wreef. Neruda rent richting de bal. Neruda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Osmanlı geeft de bal voor. Eser is nu in balbezit. Eser geeft een hoge lob. Dindar is nu in balbezit. Dindar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sahilli heeft problemen om de bal te vangen. Dönmezoğlu rent richting de bal. Neruda verovert de bal door een tackle van achteren. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajaxesleri - Merzifon Spor 1:1

27e minuut.
Palu heeft problemen om de bal te vangen. Dindar rent richting de bal. Palu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palu krijgt een gele kaart. Dindar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Detal met een snel genomen vrije trap. Sahilli is nu in balbezit. Sahilli haalt uit met een fantastische trap. Güngören probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Serinyel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Aldemir met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kendir de bal onder controle te krijgen. Aldemir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aldemir is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

29e minuut.
Ezelden met een sublieme pass. Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cisak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cisak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Detal geeft de bal voor. Neruda rent richting de bal. Neruda met een sublieme pass. Sahilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahilli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 34%, Merzifon Spor 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajaxesleri - Merzifon Spor 1:1

48e minuut.
İsyankar rent richting de bal. Uzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlı verovert de bal door een tackle van achteren. İsyankar is nu in balbezit. İsyankar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Merzifon Spor 1:2

54e minuut.
Güngören met een sublieme pass. Daar is Ezelden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoğun rent richting de bal. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sahilli zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Dindar is nu in balbezit. Dindar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajaxesleri - Merzifon Spor 2:2

60e minuut.
Yoğun met een sublieme pass. Neruda is nu in balbezit. Neruda passt de bal in één keer door. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yoğun is nu in balbezit. Yoğun met een sublieme pass. Neruda rent richting de bal. Neruda draait met de bal, schiet en ... Serinyel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajaxesleri - Merzifon Spor 3:2

66e minuut.
Osmanlı passt de bal in één keer door. Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun passt de bal zonder na te denken. Detal rent richting de bal. Detal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maccioni met een snelle inworp. Detal speelt de bal door. Neruda rent richting de bal. Neruda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Detal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoğun bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoğun passt de bal met de wreef. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda draait met de bal, schiet en ... Serinyel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajaxesleri 25%, Merzifon Spor 75%.
Ajaxesleri - Merzifon Spor 3:2