Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lord Cf Kütahya Spor
4-1-3-2 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Błasiak met de inworp. Uras rent richting de bal. Uras speelt de bal door. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 1:0

5e minuut.
Verdier passt de bal in één keer door. Kiremitçi is nu in balbezit. Kiremitçi geeft de bal voor. Senna geeft een hoge lob. Vanheusden krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Argyroudis met een sublieme pass. Daar is Vanheusden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanheusden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Verdier de bal. Verdier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 2:0

12e minuut.
Kasım geeft een lange en hoge pass. Senna probeert de bal aan de voet te houden. Błasiak probeert naar een medespeler te passen. Verdier is nu in balbezit. Verdier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uras passt de bal zonder na te denken. Vanheusden is nu in balbezit. Osmanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanheusden onderschept slim de pass. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Vanheusden de bal. Vanheusden probeert naar een medespeler te passen. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier haalt uit met een fantastische trap. Demirhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 3:0

18e minuut.
Daar is Manisalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdier is nu in balbezit. Verdier probeert naar een medespeler te passen. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Błasiak passt de bal met de wreef. Uras heeft problemen om de bal te vangen. Uras speelt de bal door. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden draait met de bal, schiet en ... Demirhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 4:0

21e minuut.
Bilecikli met een sublieme pass. Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier verovert de bal door een tackle van achteren. Verdier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Osmanlı de bal onder controle te krijgen. Demirhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Osmanlı rent richting de bal. Osmanlı geeft de bal voor. Horoz probeert de bal met de borst te controleren. Verdier rent richting de bal. Verdier schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Manisalıoğlu kopt de bal weg. Alvero heeft problemen om de bal te vangen. Alvero met een sublieme pass. Vanheusden heeft problemen om de bal te vangen. Vanheusden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden passt de bal zonder na te denken. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Verdier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdier speelt de bal door. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden schiet op doel. Demirhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 5:0

33e minuut.
Błasiak passt de bal in één keer door. Senna is nu in balbezit. Senna met een sublieme pass. Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier draait met de bal, schiet en ... Demirhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Błasiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 6:0

35e minuut.
Senna is nu in balbezit. Senna met een sublieme pass. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 7:0

37e minuut.
Argyroudis passt de bal met de wreef. Vanheusden rent richting de bal. Vanheusden passt de bal in één keer door. Verdier is nu in balbezit. Verdier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Uras passt de bal in één keer door. Demirhan probeert naar een medespeler te passen. Senna kopt de bal weg. Verdier rent richting de bal. Verdier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 8:0

42e minuut.
Alvero speelt de bal door. Verdier is nu in balbezit. Verdier passt de bal met de wreef. Błasiak rent richting de bal. Błasiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Uras kopt de bal weg. Błasiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiremitçi de bal. Verdier rent richting de bal. Verdier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 16%, Kütahya Spor 84%.
Lord Cf - Kütahya Spor 8:0

47e minuut.
Verdier met een sublieme pass. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden haalt uit met een fantastische trap. Osmanlı probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 9:0

52e minuut.
Verdier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdier passt de bal zonder na te denken. Vanheusden is nu in balbezit. Vanheusden schiet op doel. Demirhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 10:0

54e minuut.
Osmanlı met een sublieme pass. Klungelig pakt Senna de bal. Senna probeert naar een medespeler te passen. Verdier is nu in balbezit. Verdier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kırkalmaz geeft de bal voor. Alvero rent richting de bal. Alvero passt de bal in één keer door. Błasiak heeft problemen om de bal te vangen. Błasiak probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 11:0

62e minuut.
Biello komt het veld opgelopen. Včelák komt het veld opgelopen. Tuptyński komt het veld opgelopen. Mašina komt het veld opgelopen. İlerici komt het veld opgelopen.

62e minuut.
İlerici rent richting de bal. İlerici haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Mašina de bal. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici schiet op doel. Paal! Demirhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 12:0

65e minuut.
Błasiak speelt de bal door. Biello is nu in balbezit. Biello met een sublieme pass. Mašina is nu in balbezit. Mašina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. İlerici is nu in balbezit. İlerici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Osmanlı is nu in balbezit. Błasiak onderschept slim de pass. Błasiak passt de bal in één keer door. Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašina schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Kiremitçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mašina is nu in balbezit. Mašina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 13:0

75e minuut.
Błasiak controleert de bal met de borst. Błasiak speelt de bal door. Senna probeert naar een medespeler te passen. Mašina rent richting de bal. Mašina draait met de bal, schiet en ... Demirhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Błasiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senna is nu in balbezit. Senna passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mašina de bal. Mašina haalt uit met een fantastische trap. Demirhan bokst de bal weg.

78e minuut.
Kasım geeft een hoge lob. Včelák heeft problemen om de bal te vangen. Včelák speelt de bal door. Mašina is nu in balbezit. Mašina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 14:0

85e minuut.
Včelák passt de bal zonder na te denken. Błasiak met een sublieme pass. Senna probeert naar een medespeler te passen. Mašina rent richting de bal. Mašina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lord Cf - Kütahya Spor 15:0

87e minuut.
Biello met een sublieme pass. İlerici bereikt de bal nog maar net als eerste. İlerici passt de bal zonder na te denken. Mašina bereikt de bal nog maar net als eerste. Mašina draait met de bal, schiet en ... Demirhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İlerici is nu in balbezit. İlerici haalt uit met een fantastische trap. Demirhan bokst de bal weg.

90e minuut.
Včelák is nu in balbezit. Včelák met een sublieme pass. İlerici rent richting de bal. İlerici schiet op doel. Demirhan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lord Cf 20%, Kütahya Spor 80%.
Lord Cf - Kütahya Spor 15:0