Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babaeski Sportif Klübü Falkon United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Demir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atçıoğlu. Demir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mucuk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sevici maakt een snoekduik en kopt de bal. Öykü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Demir rent richting de bal. Cinli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinli passt de bal in één keer door. Sevici is nu in balbezit. Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Türkönde kopt de bal weg. Öykü speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sevici de bal onder controle te krijgen. Ateş kopt de bal weg. Kavasoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaeski Sportif Klübü - Falkon United 0:1

33e minuut.
Demir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı verovert de bal door een tackle van achteren. Sevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Demir rent richting de bal. Demir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mucuk onderschept slim de pass. Kocabaş is nu in balbezit. Kocabaş met een sublieme pass. Sevici rent richting de bal. Sevici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Demir rent richting de bal. Demir passt de bal zonder na te denken. Sevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevici draait met de bal, schiet en ... Öykü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaeski Sportif Klübü - Falkon United 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaeski Sportif Klübü 71%, Falkon United 29%.
Babaeski Sportif Klübü - Falkon United 0:2

52e minuut.
Klungelig pakt Atçıoğlu de bal. Tepesiz rent richting de bal. Tepesiz probeert naar een medespeler te passen. Birsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babaeski Sportif Klübü - Falkon United 1:2

83e minuut.
Atabey passt de bal in één keer door. İnce bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkönde. İnce wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. İnce kan niet meer verder spelen. Altınmakas komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fakılı is nu in balbezit. Ateş is nu in balbezit. Fakılı maakt een afschuwelijke overtreding. Fakılı is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babaeski Sportif Klübü 60%, Falkon United 40%.
Babaeski Sportif Klübü - Falkon United 1:2