Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BJK1919 Dalaman F.K
Attack Tactiek 433
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Yirmidokuzekim geeft een hoge lob. Sarmal rent richting de bal. Bakkaloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sarmal raakt geblesseerd tijdens het duel. Solel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Savaştürk is nu in balbezit. Kayapınar rent richting de bal. Savaştürk onderschept slim de pass. Savaştürk geeft de bal voor. Dalan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Özatalay onderschept slim de pass. Özatalay speelt de bal door. Sarmal is nu in balbezit. Sarmal haalt uit met een fantastische trap. Metal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Özatalay met een sublieme pass. Daar is Eryiğit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teneke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teneke krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Savaştürk rent richting de bal. Savaştürk speelt de bal door. Taşkıran rent richting de bal. Belek onderschept slim de pass. Belek haalt uit met een fantastische trap. Dalan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sarmal kopt de bal weg. Çim heeft problemen om de bal te vangen. Karaibrahimgil bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimgil draait met de bal, schiet en ... Metal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BJK1919 - Dalaman F.K 0:1

42e minuut.
Saklambaç rent richting de bal. Bakkaloğlu geeft de bal voor. Ağaoğlu kopt de bal weg. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJK1919 48%, Dalaman F.K 52%.
BJK1919 - Dalaman F.K 0:1

49e minuut.
Karaibrahimgil rent richting de bal. Saklambaç onderschept slim de pass. Saklambaç passt de bal in één keer door. Ağaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Sarmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimgil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmal rent richting de bal. Karaibrahimgil is nu in balbezit. Karaibrahimgil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Eryiğit passt de bal met de wreef. Dalan heeft problemen om de bal te vangen. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu schiet op doel. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BJK1919 - Dalaman F.K 1:1

76e minuut.
Özatalay rent richting de bal. Tekiray verovert de bal door een tackle van achteren. Ağaoğlu rent richting de bal. Ağaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BJK1919 - Dalaman F.K 2:1

88e minuut.
Kayapınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayapınar geeft de bal voor. Sarmal is nu in balbezit. Sarmal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BJK1919 43%, Dalaman F.K 57%.
BJK1919 - Dalaman F.K 2:1