Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İMRANLI RedBull Kindar
532de Tactiek Kindar-J
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Bejarano is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paşaoğlu. Bejarano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bejarano springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. Drăgan met een sublieme pass. Olkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkowski passt de bal zonder na te denken. Nəzərov is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rychłowski met een snelle inworp. Olkowski rent richting de bal. Olkowski met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Garuffi onderschept slim de pass. Garuffi passt de bal met de wreef. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Piwoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - RedBull Kindar 0:1

20e minuut.
Kufa onderschept slim de pass. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu speelt de bal door. Jekić is nu in balbezit. Jekić schiet op doel. Piwoński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Paşaoğlu rent richting de bal. Tangorra rent richting de bal. Paşaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Paşaoğlu geeft de bal voor. Jekić maakt een snoekduik en kopt de bal. Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Bechlivanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejarano onderschept slim de pass. Yiğitoğlan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiğitoğlan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 45%, RedBull Kindar 55%.
İMRANLI - RedBull Kindar 0:1

56e minuut.
Gracia geeft een hoge lob. Erikçi speelt de bal door. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - RedBull Kindar 0:2

58e minuut.
Nəzərov passt de bal in één keer door. Bejarano rent richting de bal. Yiğitoğlan rent richting de bal. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bejarano bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaszkiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Nəzərov zijn tegenspeler op de grond. Nəzərov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Jekić kopt de bal weg. Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olkowski speelt de bal door. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel. Kopania bokst de bal weg.

76e minuut.
Bechlivanis geeft een lange en hoge pass. Alvarado is nu in balbezit. Besteci verovert de bal door een tackle van achteren. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Piwoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - RedBull Kindar 0:3

80e minuut.
Rychłowski speelt de bal door. Bejarano heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano haalt uit met een fantastische trap. Kopania kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jekić passt de bal met de wreef. Erikçi rent richting de bal. Erikçi passt de bal in één keer door. Besteci controleert de bal met de borst. Besteci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel. Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
İMRANLI - RedBull Kindar 0:4

86e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Besteci is nu in balbezit. Besteci passt de bal zonder na te denken. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klein met een sublieme pass. Daar is Kufa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufa met een sublieme pass. Bejarano rent richting de bal. Bejarano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İMRANLI 45%, RedBull Kindar 55%.
İMRANLI - RedBull Kindar 0:4