Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalaman F.K Meaq sk
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasıyanık onderschept slim de pass. Abasıyanık passt de bal zonder na te denken. Altınyunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus draait met de bal, schiet en ... Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalaman F.K - Meaq sk 0:1

4e minuut.
Özatalay is nu in balbezit. Abasıyanık onderschept slim de pass. Abasıyanık speelt de bal door. Klungelig pakt Altınyunus de bal. Altınyunus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem passt de bal met de wreef. Özatalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyunus onderschept slim de pass. Altınyunus haalt uit met een fantastische trap. Dalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Özatalay rent richting de bal. Abasıyanık onderschept slim de pass. Abasıyanık probeert naar een medespeler te passen. Altınyunus rent richting de bal. Altınyunus schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Kayapınar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Afyonkarahisarlıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abasıyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasıyanık draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Abasıyanık onderschept slim de pass. Abasıyanık passt de bal in één keer door. Altınyunus rent richting de bal. Altınyunus draait met de bal, schiet en ... Dalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalaman F.K 67%, Meaq sk 33%.
Dalaman F.K - Meaq sk 0:1

47e minuut.
Sütçüimam met een sublieme pass. Sarmal rent richting de bal. Sarmal passt de bal zonder na te denken. Karaibrahimgil is nu in balbezit. Karaibrahimgil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abasıyanık bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasıyanık passt de bal met de wreef. Altınyunus is nu in balbezit. Altınyunus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalaman F.K - Meaq sk 0:2

58e minuut.
Solel met een sublieme pass. Çalışır heeft problemen om de bal te vangen. Sarmal rent richting de bal. Sarmal haalt uit met een fantastische trap. Çalışır probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Solel speelt de bal door. Sarmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalaman F.K - Meaq sk 1:2

76e minuut.
Sütçüimam speelt de bal door. Solel rent richting de bal. Balaban is nu in balbezit. Solel verovert de bal door een tackle van achteren. Solel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Özatalay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Küllüoğlu. Özatalay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özatalay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karaibrahimgil maakt een snoekduik en kopt de bal. Özakman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dalaman F.K - Meaq sk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalaman F.K 46%, Meaq sk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dalaman F.K - Meaq sk 2:2