Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neckzl sokker fk
ilhan var Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
32 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
38 gemiddelde waardering 20.5
solid Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


10e minuut.
Na een snelle pass probeert Lustigh de bal onder controle te krijgen. Vanlılar onderschept slim de pass. Venneker rent richting de bal. Venneker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 1:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalkavan met een snelle inworp. Uluses rent richting de bal. Venneker verovert de bal door een tackle van achteren. Venneker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker probeert naar een medespeler te passen. Vanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 2:0

20e minuut.
bin Rahan speelt de bal door. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker passt de bal met de wreef. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 3:0

27e minuut.
Lustigh rent richting de bal. Rozner probeert naar een medespeler te passen. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Elbiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 4:0

34e minuut.
Săpunaru met een sublieme pass. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła passt de bal zonder na te denken. Venneker is nu in balbezit. Venneker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Artabe met een snelle inworp. bin Rahan speelt de bal door. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 5:0

45e minuut.
Chachuła met een sublieme pass. Lustigh is nu in balbezit. Venneker is nu in balbezit. Venneker haalt uit met een fantastische trap. Elbiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 27%, sokker fk 73%.
Neckzl - sokker fk 6:0

46e minuut.
bin Rahan met een snelle inworp. Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru speelt de bal door. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 7:0

53e minuut.
Kalkavan rent richting de bal. Săpunaru onderschept slim de pass. Chachuła geeft een lange en hoge pass. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz bokst de bal weg. Vanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Jurasik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chachuła geeft een hoge lob. Rozner is nu in balbezit. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh geeft de bal voor. Elbiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
León kopt de bal weg. Klungelig pakt Chachuła de bal. Chachuła passt de bal zonder na te denken. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 8:0

66e minuut.
Sandıkçı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Rahan met de inworp. Rozner rent richting de bal. Rozner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 9:0

67e minuut.
Mert heeft problemen om de bal te vangen. Mert met een sublieme pass. Asiltürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh verovert de bal door een tackle van achteren. Lustigh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Elbiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
León kopt de bal weg. Vanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Rozner probeert naar een medespeler te passen. Lustigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustigh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 10:0

78e minuut.
Turnasoy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jurasik neemt vlug de vrije trap. Venneker kopt de bal weg. Lustigh rent richting de bal. Lustigh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lustigh geeft de bal voor. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Săpunaru probeert naar een medespeler te passen. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Uluses geeft een lange en hoge pass. León kopt de bal weg. Rozner heeft problemen om de bal te vangen. Chachuła is nu in balbezit. Chachuła geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

85e minuut.
bin Rahan verovert de bal door een tackle van achteren. bin Rahan speelt de bal door. Lustigh rent richting de bal. Lustigh haalt uit met een fantastische trap. Elbiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 11:0

86e minuut.
Sandıkçı geeft een lange en hoge pass. Inworp. bin Rahan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săpunaru geeft een lange en hoge pass. Chachuła krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Artabe probeert naar een medespeler te passen. bin Rahan is nu in balbezit. bin Rahan passt de bal in één keer door. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz bokst de bal weg. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neckzl - sokker fk 12:0

90e minuut.
Kalkavan heeft problemen om de bal te vangen. Venneker bereikt de bal nog maar net als eerste. Venneker passt de bal met de wreef. Lustigh is nu in balbezit. Lustigh draait met de bal, schiet en ... Elbiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neckzl 13%, sokker fk 87%.
Neckzl - sokker fk 12:0