Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedBull Kindar Darknew FC
Kindar-J Tactiek Sweep
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 20.4
good Schieten average
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Çağan kopt de bal weg. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu met een sublieme pass. Jekić is nu in balbezit. Jekić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jekić kopt de bal weg. Erikçi is nu in balbezit. Erikçi passt de bal zonder na te denken. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel. Kobalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Besteci passt de bal met de wreef. Erikçi speelt de bal door. Jekić heeft problemen om de bal te vangen. Jekić draait met de bal, schiet en ... Kobalak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 1:0

19e minuut.
Paşaoğlu met een snelle inworp. Besteci geeft een lange en hoge pass. Erikçi rent richting de bal. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gülaçar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 2:0

25e minuut.
Jekić rent richting de bal. Jekić geeft de bal voor. Çakıcı heeft problemen om de bal te vangen. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 3:0

29e minuut.
Erikçi rent richting de bal. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Babacan is nu in balbezit. Jekić verovert de bal door een tackle van achteren. Jekić schiet op doel. Kobalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Blaszkiewicz passt de bal met de wreef. Paşaoğlu rent richting de bal. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Jekić is nu in balbezit. Jekić schiet op doel. Kobalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Babacan geeft een hoge lob. Inworp. Erikçi met een snelle inworp. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Garuffi passt de bal zonder na te denken. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu passt de bal in één keer door. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Erikçi met een snelle inworp. Jekić speelt de bal door. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 16%, Darknew FC 84%.
RedBull Kindar - Darknew FC 3:0

46e minuut.
Engin passt de bal zonder na te denken. Daar is Çağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çağan passt de bal zonder na te denken. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Erikçi met een sublieme pass. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu geeft de bal voor. Jekić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 4:0

55e minuut.
Erikçi verovert de bal door een tackle van achteren. Erikçi probeert naar een medespeler te passen. Garuffi met een sublieme pass. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Babacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Babacan geeft de bal voor. Inworp. Erikçi met de inworp. Garuffi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Çağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağan passt de bal zonder na te denken. Garuffi speelt de bal door. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 5:0

61e minuut.
Garuffi met een sublieme pass. Bechlivanis heeft problemen om de bal te vangen. Bechlivanis speelt de bal door. Besteci is nu in balbezit. Besteci haalt uit met een fantastische trap. Kobalak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paşaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Besteci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Çakıcı passt de bal zonder na te denken. Paşaoğlu rent richting de bal. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Besteci is nu in balbezit. Besteci schiet op doel. Kobalak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Çağan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paşaoğlu met de inworp. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Garuffi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paşaoğlu is nu in balbezit. Paşaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Besteci heeft problemen om de bal te vangen. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Çağan. Besteci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garuffi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jekić is nu in balbezit. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Engin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paşaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşaoğlu passt de bal zonder na te denken. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Paşaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Paşaoğlu met een sublieme pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 6:0

81e minuut.
Daar is Gülaçar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çakıcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić onderschept slim de pass. Besteci rent richting de bal. Besteci schiet op doel. Kobalak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Garuffi passt de bal in één keer door. Daar is Çağan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić rent richting de bal. Besteci bereikt de bal nog maar net als eerste. Besteci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Erikçi neemt de hoekschop. Daar is Babacan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besteci rent richting de bal. Besteci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RedBull Kindar - Darknew FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedBull Kindar 16%, Darknew FC 84%.
RedBull Kindar - Darknew FC 7:0