Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜnlüoğluSK DÜNYAMSPOR
5-2-3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Kırıkkaleli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Erbakır rent richting de bal. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Przyszlak heeft problemen om de bal te vangen. Önal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saydamoğlu. Saydamoğlu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Özeren met een sublieme pass. Etken is nu in balbezit. Etken passt de bal in één keer door. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 1:0

15e minuut.
Sukatmaz probeert naar een medespeler te passen. Mila kopt de bal weg. Wojewoda probeert de bal aan de voet te houden. Spirin is nu in balbezit. Spirin draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz bokst de bal weg.

17e minuut.
Chenu onderschept slim de pass. Chenu passt de bal met de wreef. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 2:0

24e minuut.
Sályi geeft de bal voor. Önal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu maakt een afschuwelijke overtreding. Chenu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Yekpare is nu in balbezit. Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir passt de bal zonder na te denken. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kucfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mila is nu in balbezit. Mila passt de bal in één keer door. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Saydamoğlu met een sublieme pass. Kucfir rent richting de bal. Kucfir passt de bal met de wreef. Daar is Mila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mila met een sublieme pass. Wojewoda rent richting de bal. Erbakır bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda verovert de bal door een tackle van achteren. Wojewoda schiet op doel. Sukatmaz bokst de bal weg. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 28%, DÜNYAMSPOR 72%.
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 2:0

46e minuut.
Kucfir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Asya. Kucfir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Etken zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kibaradam rent richting de bal. Wojewoda onderschept slim de pass. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Mila geeft een hoge lob. Kibaradam is nu in balbezit. Kibaradam geeft de bal voor. Spirin rent richting de bal. Spirin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Asya is nu in balbezit. Mila onderschept slim de pass. Mila speelt de bal door. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin haalt uit met een fantastische trap. Sukatmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 3:0

55e minuut.
Asya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Etken zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Erbakır heeft problemen om de bal te vangen. Spirin bereikt de bal nog maar net als eerste. Spirin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucfir geeft een hoge lob. Daar is Erbakır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fletcher komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kucfir geeft een lange en hoge pass. Daar is Spirin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spirin probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 4:0

73e minuut.
Fletcher speelt de bal door. Wojewoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewoda passt de bal in één keer door. Spirin rent richting de bal. Spirin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Yekpare is nu in balbezit. Kucfir onderschept slim de pass. Kucfir probeert naar een medespeler te passen. Wojewoda rent richting de bal. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 5:0

90e minuut.
Kucfir verovert de bal door een tackle van achteren. Kucfir met een sublieme pass. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda draait met de bal, schiet en ... Sukatmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜnlüoğluSK 17%, DÜNYAMSPOR 83%.
ÜnlüoğluSK - DÜNYAMSPOR 6:0