Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Operacı FC MALATYA SPORTİF A.Ş.
Flash Tactiek 433
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 40.4
adequate Schieten good
average Passen solid
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Daar is Sualmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kahramanmaraş rent richting de bal. Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:1

10e minuut.
Ergin rent richting de bal. Ergin geeft een lange en hoge pass. Haki rent richting de bal. Haki draait met de bal, schiet en ... Süleymaniye werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

21e minuut.
Ergin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergin geeft de bal voor. Richter onderschept slim de pass. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Çakılı speelt de bal door. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahramanmaraş rent richting de bal. Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Sevgi rent richting de bal. Kahramanmaraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ergin zijn tegenspeler op de grond. Ergin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Erdemirata geeft de bal voor. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralıoğlu begaat een overtreding. Haki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haki kan niet meer verder spelen. Ardıç komt het veld opgelopen. Sevgi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sualmaz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 62%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 38%.
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

50e minuut.
Sevgi rent richting de bal. Sevgi geeft een hoge lob. Ardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıç draait met de bal, schiet en ... Karakoyun probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:3

53e minuut.
Taşçı kopt de bal weg. Klungelig pakt Doğan de bal. Brum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brum krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sevgi geeft een hoge lob. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Richter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sualmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sualmaz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Topraktepe komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankaralıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ankaralıoğlu met een sublieme pass. Brum rent richting de bal. Brum haalt uit met een fantastische trap. Sukal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Ardıç controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ezelden komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Operacı FC 61%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 39%.
Operacı FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4