Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALATYA SPORTİF A.Ş. LYNX CİTY
451 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
35 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Karakoyun trapt de bal weg van het doel. Bileciklioğlu rent richting de bal. Bileciklioğlu speelt de bal door. Beşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 0:1

13e minuut.
Ardıç is nu in balbezit. Ardıç passt de bal zonder na te denken. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Büyükgöz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Özgür probeert naar een medespeler te passen. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Ardıç rent richting de bal. Ardıç haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ergin passt de bal met de wreef. Özgür bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür probeert naar een medespeler te passen. Sevgi is nu in balbezit. Sevgi geeft de bal voor. Karakoyun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz is nu in balbezit. Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz schiet op doel. Karakoyun maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz met een sublieme pass. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 1:1

42e minuut.
Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sevgi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi passt de bal in één keer door. Ardıç rent richting de bal. Ardıç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz passt de bal met de wreef. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi draait met de bal, schiet en ... Karakoyun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 30%, LYNX CİTY 70%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 2:1

46e minuut.
Fakılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakılı geeft de bal voor. Sevgi kopt de bal weg. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Karakoyun trapt de bal weg. Daar is Bahtiyaroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahtiyaroğlu passt de bal in één keer door. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. Karakoyun bokst de bal weg.

53e minuut.
Ergin met de inworp. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi geeft een hoge lob. Ardıç heeft problemen om de bal te vangen. Ardıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 3:1

61e minuut.
Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz probeert naar een medespeler te passen. Sevgi rent richting de bal. Sevgi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Büyükgöz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ergin zal de hoekschop nemen. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ergin is nu in balbezit. Ergin geeft een lange en hoge pass. İsmailoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Ergin met de inworp. Sevgi heeft problemen om de bal te vangen. Sevgi draait met de bal, schiet en ... Sualmaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Gün is nu in balbezit. Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi schiet op doel. Karakoyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 4:1

71e minuut.
Bahtiyaroğlu geeft de bal voor. Büyükgöz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Karakoyun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 5:1

72e minuut.
Topraktepe komt het veld opgelopen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Karakoyun niet meer kan verder spelen. Şanlıurfa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Şanlıurfa trapt de bal weg. Topraktepe kopt de bal weg. Klungelig pakt İsmailoğlu de bal. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 6:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezelden komt het veld opgelopen. Doğan met een snelle inworp. Klungelig pakt Bahtiyaroğlu de bal. Bahtiyaroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Yediyüz trapt de bal weg van het doel. Topraktepe kopt de bal weg. Topraktepe is nu in balbezit. Topraktepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Özgür passt de bal in één keer door. Daar is Ergin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ergin probeert naar een medespeler te passen. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Seyitonbaşıoğlu met de inworp. Ergin speelt de bal door. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Şanlıurfa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 7:1

83e minuut.
Kozan passt de bal in één keer door. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe passt de bal in één keer door. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Şanlıurfa met een harde bal richting middenveld. Ardıç kopt de bal weg. Topraktepe is nu in balbezit. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Özkemal speelt de bal door. Ergin is nu in balbezit. Ergin met een sublieme pass. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 8:1

90e minuut.
Ardıç onderschept slim de pass. Gün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıç onderschept slim de pass. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 20%, LYNX CİTY 80%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - LYNX CİTY 9:1