Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALATYA SPORTİF A.Ş. reddevilz0
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 20.1
solid Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Doğan rent richting de bal. Doğan geeft de bal voor. Özgür speelt de bal door. Klungelig pakt Sualmaz de bal. Sualmaz schiet op doel. Paal! Daar is Siirtlioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevgi rent richting de bal. Sevgi schiet op doel. Yalgı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Özgür speelt de bal door. Daar is Sualmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sualmaz schiet op doel. Mergen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mergen geeft de bal voor. Seyitonbaşıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kılıçarslan de bal. Ardıç rent richting de bal. Ardıç schiet op doel. Yalgı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel. Yalgı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 1:0

22e minuut.
Bahtiyaroğlu kopt de bal weg. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç passt de bal met de wreef. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sevgi is nu in balbezit. Mergen rent richting de bal. Sevgi verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 2:0

35e minuut.
Siirtlioğlu met een snelle inworp. Karaibrahimgil controleert de bal met de borst. Ergin maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ergin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ergin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Karaibrahimgil raakt geblesseerd tijdens het duel. Siirtlioğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Niğdelioğlu rent richting de bal. Sevgi onderschept slim de pass. Sevgi speelt de bal door. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Yalgı bokst de bal weg. Ardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardıç draait met de bal, schiet en ... Yalgı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 3:0

40e minuut.
Siirtlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür onderschept slim de pass. Özgür passt de bal zonder na te denken. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sualmaz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siirtlioğlu. Sualmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çakılı met een snel genomen vrije trap. Sualmaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 32%, reddevilz0 68%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 4:0

49e minuut.
Bolkan is nu in balbezit. Özgür met een sublieme pass. Çakılı rent richting de bal. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kılıçarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür verovert de bal door een tackle van achteren. Siirtlioğlu is nu in balbezit. Ardıç onderschept slim de pass. Ardıç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Seyitonbaşıoğlu geeft een lange en hoge pass. Kılıçarslan is nu in balbezit. Kılıçarslan passt de bal zonder na te denken. Gümüşdağ rent richting de bal. Gümüşdağ schiet op doel. Sukal bokst de bal weg.

61e minuut.
Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz passt de bal in één keer door. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç haalt uit met een fantastische trap. Yalgı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 5:0

66e minuut.
Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen rent richting de bal. Mergen passt de bal zonder na te denken. Ardıç rent richting de bal. Ardıç draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Topraktepe komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Doeltrap. Ezelden komt het veld opgelopen. Yalgı trapt de bal weg van het doel. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç passt de bal in één keer door. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Özgür met een sublieme pass. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç geeft een hoge lob. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Yalgı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALATYA SPORTİF A.Ş. 24%, reddevilz0 76%.
MALATYA SPORTİF A.Ş. - reddevilz0 6:0