Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yucak FC Antioch FC
541 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 21.2
excellent Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Ulaş passt de bal in één keer door. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi passt de bal met de wreef. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 1:0

6e minuut.
Brum is nu in balbezit. Brum geeft een hoge lob. Akalan is nu in balbezit. Penella verovert de bal door een tackle van achteren. Penella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tanrıverdi geeft een hoge lob. Penella springt en kopt de bal. Doğramacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 2:0

15e minuut.
Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi geeft de bal voor. Klungelig pakt Akalan de bal. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Penella rent richting de bal. Akalan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulbilge met een snelle inworp. Tanrıverdi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Doğramacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 3:0

24e minuut.
Kiciński met een sublieme pass. Tanrıverdi rent richting de bal. Tanrıverdi met een sublieme pass. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella passt de bal met de wreef. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş haalt uit met een fantastische trap. Doğramacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 4:0

29e minuut.
Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Niğdelioğlu de bal. Tanrıverdi is nu in balbezit. Tanrıverdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Brum met een sublieme pass. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe probeert naar een medespeler te passen. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 5:0

33e minuut.
Brum geeft een lange en hoge pass. Penella kopt de bal weg. Uztaş heeft problemen om de bal te vangen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella haalt uit met een fantastische trap. Doğramacı bokst de bal weg.

35e minuut.
Varna probeert naar een medespeler te passen. Topraktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Topraktepe passt de bal met de wreef. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tanrıverdi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Denizsoy de bal. Denizsoy geeft de bal voor. Klungelig pakt Penella de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ulaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uztaş rent richting de bal. Uztaş speelt de bal door. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe geeft een hoge lob. Doğramacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 6:0

44e minuut.
Ruhi met een sublieme pass. Daar is Uztaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 28%, Antioch FC 72%.
yucak FC - Antioch FC 6:0

47e minuut.
Niğdelioğlu rent richting de bal. Abyshkin is nu in balbezit. Abyshkin geeft de bal voor. Penella rent richting de bal. Penella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Denizsoy trapt de bal weg. Brum kopt de bal weg. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 7:0

52e minuut.
Brum geeft de bal voor. Topraktepe rent richting de bal. Topraktepe geeft de bal voor. Brum is nu in balbezit. Brum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Brum bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum passt de bal met de wreef. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel. Denizsoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Abyshkin kopt de bal weg. Daar is Brum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brum geeft een hoge lob. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 8:0

58e minuut.
Uztaş onderschept slim de pass. Uztaş passt de bal met de wreef. Penella is nu in balbezit. Penella schiet op doel. Doğramacı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Doğramacı met een sublieme pass. Brum kopt de bal weg. Penella heeft problemen om de bal te vangen. Penella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doğramacı trapt de bal weg. Klungelig pakt Hoca de bal. Brum met een sublieme pass. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap. Doğramacı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Denizsoy de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Moeller rent richting de bal. Moeller geeft een lange en hoge pass. Akalan heeft problemen om de bal te vangen. Penella is nu in balbezit. Penella haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Doğramacı trapt de bal weg van het doel. Abyshkin kopt de bal weg. Karşıyaka heeft problemen om de bal te vangen. Penella rent richting de bal. Penella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Brum probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdi passt de bal in één keer door. Penella is nu in balbezit. Penella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Brum kopt de bal weg. Klungelig pakt Uztaş de bal. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Brum verovert de bal door een tackle van achteren. Brum geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 9:0

79e minuut.
Uztaş rent richting de bal. Brum is nu in balbezit. Brum probeert naar een medespeler te passen. Penella bereikt de bal nog maar net als eerste. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 10:0

80e minuut.
Varna bereikt de bal nog maar net als eerste. Varna passt de bal met de wreef. Özkafa heeft problemen om de bal te vangen. Penella rent richting de bal. Penella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 11:0

85e minuut.
Akalan met een harde bal richting middenveld. Brum kopt de bal weg. Penella rent richting de bal. Penella draait met de bal, schiet en ... Doğramacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yucak FC - Antioch FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yucak FC 28%, Antioch FC 72%.
yucak FC - Antioch FC 12:0