Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LYNX CİTY TurkOrdusuSpor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten average
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Karaböcek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaböcek passt de bal zonder na te denken. Yediyüz rent richting de bal. Karcı is nu in balbezit. Karcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kıralmaz geeft een lange en hoge pass. Karaböcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaböcek probeert naar een medespeler te passen. Karcı is nu in balbezit. Karcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gün probeert de bal aan de voet te houden. Karcı rent richting de bal. Karaböcek is nu in balbezit. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Deblekeli met een sublieme pass. Klungelig pakt Hepkon de bal. Hepkon passt de bal zonder na te denken. Karaböcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaböcek draait met de bal, schiet en ... Karakoyun bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Yediyüz de bal. Yediyüz speelt de bal door. Özkemal speelt de bal door. Beşler rent richting de bal. Beşler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel met een sublieme pass. Yediyüz rent richting de bal. Karcı onderschept slim de pass. Karcı draait met de bal, schiet en ... Karakoyun bokst de bal weg.

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papović met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt İsmailoğlu de bal. Karaböcek is nu in balbezit. Karaböcek draait met de bal, schiet en ... Karakoyun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:1

35e minuut.
Deblekeli probeert naar een medespeler te passen. Karcı rent richting de bal. Karaböcek is nu in balbezit. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Şanlıurfa de bal onder controle te krijgen. Kozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozan geeft een hoge lob. Beşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşler haalt uit met een fantastische trap. Papović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LYNX CİTY 52%, TurkOrdusuSpor 48%.
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:1

46e minuut.
Feller komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel met een sublieme pass. Hepkon speelt de bal door. Karcı rent richting de bal. Karcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:2

51e minuut.
Zarifel onderschept slim de pass. Zarifel met een sublieme pass. Şanlısoy rent richting de bal. Özkemal rent richting de bal. Özkemal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
İsmailoğlu passt de bal met de wreef. Karcı is nu in balbezit. Gün begaat een overtreding. Gün krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Zarifel passt de bal in één keer door. Deblekeli rent richting de bal. Deblekeli geeft een lange en hoge pass. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:3

64e minuut.
Deblekeli rent richting de bal. Özkemal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkemal speelt de bal door. Beşler rent richting de bal. Beşler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Karaböcek rent richting de bal. İsmailoğlu is nu in balbezit. Karaböcek verovert de bal door een tackle van achteren. Karaböcek schiet op doel. Yediyüz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maden met een sublieme pass. Hepkon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hepkon geeft de bal voor. Duygulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duygulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LYNX CİTY 60%, TurkOrdusuSpor 40%.
LYNX CİTY - TurkOrdusuSpor 0:4