Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVİOLİNE FC MALATYA SPORTİF A.Ş.
Normal Tactiek 451
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 39.9
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Topraktepe geeft de bal voor. Klungelig pakt Kısakürek de bal. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Biriktiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Topraktepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aktürkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi verovert de bal door een tackle van achteren. Sevgi geeft een lange en hoge pass. Sualmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doğan onderschept slim de pass. Doğan met een sublieme pass. Topraktepe speelt de bal door. Sualmaz rent richting de bal. Sualmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:1

18e minuut.
Haki passt de bal zonder na te denken. Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi met een sublieme pass. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Biriktiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aydınlı verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Haki is nu in balbezit. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz speelt de bal door. Sevgi rent richting de bal. Sevgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:2

30e minuut.
Bahtiyaroğlu geeft een hoge lob. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel. Eşli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:3

33e minuut.
Topraktepe passt de bal zonder na te denken. Daar is Kısakürek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haki is nu in balbezit. Haki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Aydınlı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:4

35e minuut.
Eşli met een sublieme pass. Çerkez rent richting de bal. Doğan begaat een overtreding. Doğan krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Haki is nu in balbezit. Haki schiet op doel. Biriktiren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:5

42e minuut.
Aktürkoğlu is nu in balbezit. Sualmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sevgi de bal. Sevgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doğan kopt de bal weg. Kısakürek controleert de bal met de borst. Haki rent richting de bal. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Eşli probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Topraktepe neemt de hoekschop. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki schiet op doel. Biriktiren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVİOLİNE FC 84%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 16%.
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:6

47e minuut.
Doğan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sevgi de bal. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:7

61e minuut.
Haki passt de bal met de wreef. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz passt de bal in één keer door. Sevgi rent richting de bal. Sevgi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Daar is Aktürkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topraktepe speelt de bal door. Aydınlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz onderschept slim de pass. Sualmaz draait met de bal, schiet en ... Biriktiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bahtiyaroğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sualmaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Ardıç komt het veld opgelopen. Topraktepe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç schiet op doel. Biriktiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eşli kopt de bal weg. Haki rent richting de bal. Haki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:8

72e minuut.
Eşli probeert naar een medespeler te passen. Adışanlı is nu in balbezit. Adışanlı geeft een hoge lob. Ardıç rent richting de bal. Ardıç schiet op doel. Biriktiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biriktiren speelt de bal door. Haki kopt de bal weg. Sualmaz heeft problemen om de bal te vangen. Sualmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardıç de bal. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz schiet op doel. Biriktiren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:9

75e minuut.
Eşli passt de bal met de wreef. Daar is Aktürkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eşli is nu in balbezit. Sualmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:10

81e minuut.
Çifteli passt de bal zonder na te denken. Aktürkoğlu is nu in balbezit. Ardıç verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sualmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doeltrap. Sukal komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Çerkez rent richting de bal. Özgür onderschept slim de pass. Özgür met een sublieme pass. Haki bereikt de bal nog maar net als eerste. Haki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Çerkez probeert de bal aan de voet te houden. Ardıç speelt de bal door. Sualmaz is nu in balbezit. Sualmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVİOLİNE FC 84%, MALATYA SPORTİF A.Ş. 16%.
SAVİOLİNE FC - MALATYA SPORTİF A.Ş. 0:10