Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TürkeliEkmek FL Osbiş FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Zaferalan probeert naar een medespeler te passen. Bursa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fay. Fay krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zaferalan speelt de bal door. Paşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Biner probeert naar een medespeler te passen. Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Biner passt de bal zonder na te denken. Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenehatunoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nenehatunoğlu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Dumanalmaz is nu in balbezit. Dumanalmaz met een sublieme pass. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma verovert de bal door een tackle van achteren. Karafatma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zaferalan is nu in balbezit. Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Sermetoğlu kopt de bal weg. Birten is nu in balbezit. Birten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TürkeliEkmek FL 53%, Osbiş FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TürkeliEkmek FL - Osbiş FC 0:0

58e minuut.
Yüceşen trapt de bal weg. Fay kopt de bal weg. Tapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. Yüceşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gümüş passt de bal in één keer door. Türkinan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nenehatunoğlu. Nenehatunoğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

62e minuut.
Korhan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biner met de inworp. Turuncu geeft een lange en hoge pass. Kafkas maakt een snoekduik en kopt de bal. Yüceşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Paşa verovert de bal door een tackle van achteren. Paşa met een sublieme pass. Dumanalmaz is nu in balbezit. Karafatma heeft problemen om de bal te vangen. Karafatma draait met de bal, schiet en ... Derbent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TürkeliEkmek FL - Osbiş FC 1:0

82e minuut.
Korhan is nu in balbezit. Korhan probeert naar een medespeler te passen. Karabulut rent richting de bal. Karafatma verovert de bal door een tackle van achteren. Karafatma draait met de bal, schiet en ... Derbent bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TürkeliEkmek FL 43%, Osbiş FC 57%.
TürkeliEkmek FL - Osbiş FC 1:0