Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LORD25 FC cevolar
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
adequate Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Bedir probeert naar een medespeler te passen. Ateşli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşli passt de bal met de wreef. Özbekoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbekoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bağcı heeft problemen om de bal te vangen. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedir is nu in balbezit. Bağcı onderschept slim de pass. Bağcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bagsik verovert de bal door een tackle van achteren. Özbekoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbekoğlu geeft een hoge lob. Babayalı rent richting de bal. Babayalı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Babayalı is nu in balbezit. Babayalı passt de bal zonder na te denken. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LORD25 FC - cevolar 1:0

39e minuut.
Babayalı passt de bal met de wreef. Özbekoğlu rent richting de bal. Özbekoğlu passt de bal met de wreef. Manav heeft problemen om de bal te vangen. Manav haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LORD25 FC 38%, cevolar 62%.
LORD25 FC - cevolar 1:0

48e minuut.
Gülenay is nu in balbezit. Gülenay geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ayverdi de bal onder controle te krijgen. Çetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LORD25 FC - cevolar 1:1

67e minuut.
Manav bereikt de bal nog maar net als eerste. Çetin begaat een overtreding. Manav is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli schiet op doel. Söğüt bokst de bal weg.

78e minuut.
Kozalak speelt de bal door. Babayalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayalı passt de bal met de wreef. Ateşli is nu in balbezit. Ateşli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LORD25 FC 30%, cevolar 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LORD25 FC - cevolar 1:1