Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balıkesir.1966 ARF FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


30e minuut.
Erçetin rent richting de bal. Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin is nu in balbezit. Erçetin draait met de bal, schiet en ... Damat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Çağan is nu in balbezit. Yerli onderschept slim de pass. Yerli passt de bal in één keer door. Erçetin is nu in balbezit. Erçetin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Düdükçü speelt de bal door. Erçetin is nu in balbezit. Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin onderschept slim de pass. Erçetin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balıkesir.1966 54%, ARF FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balıkesir.1966 - ARF FC 0:0

48e minuut.
Türkeroğlu kopt de bal weg. Savaşkan kan de bal niet met de borst controleren. Tavacı begaat een overtreding. Savaşkan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Savaşkan kan niet meer verder spelen. Alaşahin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Düdükçü passt de bal in één keer door. Erçetin rent richting de bal. Kartal rent richting de bal. Erçetin onderschept slim de pass. Erçetin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balıkesir.1966 - ARF FC 1:0

79e minuut.
Bartınlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tavacı met een sublieme pass. Düdükçü heeft problemen om de bal te vangen. Düdükçü geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balıkesir.1966 63%, ARF FC 37%.
Balıkesir.1966 - ARF FC 1:0