Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SETOZ UNİTED Köyİçi Fc
off Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 19.4
formidable Schieten poor
excellent Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Umayr is nu in balbezit. Umayr passt de bal in één keer door. Fındık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 1:0

3e minuut.
Yediveren is nu in balbezit. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Umayr is nu in balbezit. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Konik geeft de bal voor. Yediveren kopt de bal weg. Umayr rent richting de bal. Umayr draait met de bal, schiet en ... Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Konik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yediveren springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konik neemt de hoekschop. Daar is Yediveren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr rent richting de bal. Umayr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is İlke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Aşkın trapt de bal weg. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Umayr rent richting de bal. Umayr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Konik rent richting de bal. Konik passt de bal met de wreef. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 2:0

18e minuut.
Tekirdağlı met een sublieme pass. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 3:0

19e minuut.
Umayr is nu in balbezit. Umayr geeft een hoge lob. Tekirdağlı is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Metal met een harde bal richting middenveld. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Daar is Umayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fındık met een harde bal richting middenveld. Bolatlı probeert naar een medespeler te passen. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Umayr haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 4:0

25e minuut.
Klungelig pakt Konik de bal. Konik geeft een hoge lob. Sayıner rent richting de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 5:0

27e minuut.
Konik is nu in balbezit. Konik geeft een lange en hoge pass. Tekirdağlı met een sublieme pass. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bolatlı passt de bal met de wreef. Umayr heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitoğlan rent richting de bal. Umayr verovert de bal door een tackle van achteren. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Fındık probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Konik met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolatlı de bal. Bolatlı met een sublieme pass. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik passt de bal in één keer door. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr schiet op doel. İlke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Aşkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatlı passt de bal zonder na te denken. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr rent richting de bal. Umayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 19%, Köyİçi Fc 81%.
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 5:0

47e minuut.
Bolatlı rent richting de bal. Bolatlı geeft een hoge lob. Yediveren rent richting de bal. Yediveren schiet op doel. Metal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Metal met een harde bal richting middenveld. Yiğitoğlan kopt de bal weg. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Bolatlı rent richting de bal. Bolatlı geeft een hoge lob. Yediveren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 6:0

55e minuut.
Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Fındık controleert de bal met de borst. Aşkın is nu in balbezit. Umayr onderschept slim de pass. Umayr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Metal trapt de bal weg van het doel. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fındık heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konik zal de hoekschop nemen. Bolatlı kopt de bal weg. Klungelig pakt Sayıner de bal. Umayr is nu in balbezit. Umayr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk speelt de bal door. Umayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Umayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 7:0

59e minuut.
Fındık verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner rent richting de bal. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Umayr is nu in balbezit. Umayr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Aşkın de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bolatlı zal de hoekschop nemen. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 8:0

62e minuut.
Kılıççı is nu in balbezit. Kılıççı geeft een hoge lob. Bolatlı kopt de bal weg. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yiğitoğlan passt de bal met de wreef. Konik met een sublieme pass. Tekirdağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yediveren verovert de bal door een tackle van achteren. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 9:0

68e minuut.
İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner geeft een lange en hoge pass. Yediveren met een sublieme pass. Aşkın heeft problemen om de bal te vangen. Metal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Metal met een sublieme pass. Kaźmierczyk kopt de bal weg. Daar is Sayıner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Umayr rent richting de bal. Sayıner is nu in balbezit. Umayr rent richting de bal. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Damlacı rent richting de bal. Kaźmierczyk onderschept slim de pass. Kaźmierczyk speelt de bal door. Daar is Umayr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umayr haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

77e minuut.
Tekirdağlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konik met de inworp. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 10:0

77e minuut.
Türksoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Damlacı de bal. Sayıner onderschept slim de pass. Yediveren rent richting de bal. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bolatlı geeft een hoge lob. Yediveren heeft problemen om de bal te vangen. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yediveren de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Damlacı is nu in balbezit. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sayıner de bal. Sayıner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Demiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner onderschept slim de pass. Sayıner passt de bal met de wreef. Umayr rent richting de bal. Umayr draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Doeltrap. Metal trapt de bal weg. Kaźmierczyk kopt de bal weg. Umayr is nu in balbezit. Umayr draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Metal met een sublieme pass. Daar is Damlacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sayıner is nu in balbezit. Yediveren is nu in balbezit. Yediveren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SETOZ UNİTED 14%, Köyİçi Fc 86%.
SETOZ UNİTED - Köyİçi Fc 11:0