Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göteborg 76 Doğanlar44 SK
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten very good
poor Passen poor
poor Verdedigen good


1e minuut.
Kutsal is nu in balbezit. Kutsal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinho met de inworp. Jongh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barański geeft een lange en hoge pass. Vartiainen speelt de bal door. Canan is nu in balbezit. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:1

10e minuut.
Canan speelt de bal door. Vartiainen speelt de bal door. Canan rent richting de bal. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen met een sublieme pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:2

13e minuut.
Canan geeft een lange en hoge pass. Yardımeli kopt de bal weg. Sevgen rent richting de bal. Vartiainen onderschept slim de pass. Vartiainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sunal is nu in balbezit. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho speelt de bal door. Klungelig pakt Jongh de bal. Jongh draait met de bal, schiet en ... Deblekeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunal. Jongh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krottenhammer met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vartiainen de bal. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli bokst de bal weg. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:3

21e minuut.
Abasıyanık geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durak is nu in balbezit. Durak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Durak rent richting de bal. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho speelt de bal door. Daar is Jongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:4

27e minuut.
Acemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acemoğlu geeft de bal voor. Abasıyanık is nu in balbezit. İlker rent richting de bal. İlker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Sunal onderschept slim de pass. Sunal speelt de bal door. Sevgen rent richting de bal. Jongh rent richting de bal. Jongh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:5

37e minuut.
Afacan is nu in balbezit. Krottenhammer onderschept slim de pass. Krottenhammer geeft de bal voor. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:6

39e minuut.
Vartiainen geeft een lange en hoge pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Çerkez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jongh raakt geblesseerd tijdens het duel. Jongh neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Krottenhammer geeft de bal voor. Jongh geeft een hoge lob. Sevgen kopt de bal weg. Yardımeli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Vartiainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göteborg 76 72%, Doğanlar44 SK 28%.
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:7

49e minuut.
Yardımeli probeert naar een medespeler te passen. Canan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canan probeert naar een medespeler te passen. Jongh is nu in balbezit. Jongh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vartiainen is nu in balbezit. Vartiainen met een sublieme pass. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:8

64e minuut.
Vartiainen met een sublieme pass. Çerkez is nu in balbezit. Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:9

65e minuut.
Jongh rent richting de bal. Jongh passt de bal in één keer door. Sevgen is nu in balbezit. Vartiainen verovert de bal door een tackle van achteren. Vartiainen haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 0:10

71e minuut.
Canan speelt de bal door. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho passt de bal in één keer door. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Abasıyanık passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Durak de bal. Tokses probeert naar een medespeler te passen. Afacan is nu in balbezit. Afacan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 1:10

76e minuut.
Acemoğlu controleert de bal met de borst. Vartiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vartiainen passt de bal met de wreef. Jongh is nu in balbezit. Jongh haalt uit met een fantastische trap. Deblekeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

85e minuut.
Vartiainen rent richting de bal. Vartiainen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutsal de bal. Jongh rent richting de bal. Jongh draait met de bal, schiet en ... Deblekeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Sunal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho passt de bal in één keer door. Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Jongh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göteborg 76 66%, Doğanlar44 SK 34%.
Göteborg 76 - Doğanlar44 SK 1:10