Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. Caglart
YTB Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 20.7
formidable Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Chalkidis probeert naar een medespeler te passen. Kinski rent richting de bal. Kinski geeft een lange en hoge pass. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Gülbahar trapt de bal weg van het doel. Deladerrière probeert de bal met de borst te controleren. Deladerrière met een sublieme pass. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 1:0

4e minuut.
Nizamoğlu geeft een lange en hoge pass. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis met een sublieme pass. Corbal is nu in balbezit. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 2:0

6e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière passt de bal in één keer door. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gülbahar met een sublieme pass. Deladerrière kopt de bal weg. Nizamoğlu is nu in balbezit. Corbal onderschept slim de pass. Corbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis passt de bal met de wreef. Daar is Corbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Gülbahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal met de wreef. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière passt de bal met de wreef. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ draait met de bal, schiet en ... Gülbahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 3:0

21e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Kinski met een sublieme pass. Corbal rent richting de bal. Corbal haalt uit met een fantastische trap. Bilen probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sandıkçıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Horvăţ kopt de bal weg. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. Nizamoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 4:0

23e minuut.
Daar is Horvăţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nizamoğlu de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 5:0

25e minuut.
Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis passt de bal met de wreef. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière geeft de bal voor. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 6:0

29e minuut.
Corbal verovert de bal door een tackle van achteren. Corbal passt de bal in één keer door. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis schiet op doel. Gülbahar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 7:0

31e minuut.
Jańczyk met een sublieme pass. Deladerrière rent richting de bal. Deladerrière geeft een lange en hoge pass. Corbal springt en kopt de bal. Gülbahar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 8:0

32e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Kinski onderschept slim de pass. Kinski passt de bal in één keer door. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 9:0

35e minuut.
Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis speelt de bal door. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. Nizamoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Gülbahar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 10:0

36e minuut.
Bartınlı heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ met een sublieme pass. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap. Gülbahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 11:0

40e minuut.
Horvăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinski is nu in balbezit. Kinski passt de bal zonder na te denken. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 12:0

42e minuut.
Kinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kinski geeft een hoge lob. Horvăţ kopt de bal weg. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 13:0

43e minuut.
Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Gülbahar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 14:0

45e minuut.
Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal schiet op doel. Bilen kan de bal niet met de borst controleren. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 16%, Caglart 84%.
Drosia F C. - Caglart 15:0

50e minuut.
Chalkidis heeft problemen om de bal te vangen. Chalkidis passt de bal in één keer door. Horvăţ speelt de bal door. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 16:0

53e minuut.
Deladerrière met een sublieme pass. Kinski is nu in balbezit. Kinski geeft de bal voor. Nizamoğlu kopt de bal weg. Horvăţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ passt de bal zonder na te denken. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... Gülbahar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 17:0

57e minuut.
Regueiro speelt de bal door. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chalkidis de bal. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bilen de bal. Corbal rent richting de bal. Corbal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gülbahar trapt de bal weg van het doel. Alperensoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Chalkidis de bal. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Regueiro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corbal de bal. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 18:0

62e minuut.
Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülbahar geeft een lange en hoge pass. Bosacki kopt de bal weg. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 19:0

66e minuut.
Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ passt de bal met de wreef. Nizamoğlu rent richting de bal. Deladerrière bereikt de bal nog maar net als eerste. Deladerrière schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 20:0

70e minuut.
Kömürcü kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tulkis de bal onder controle te krijgen. Bosacki rent richting de bal. Usta verovert de bal door een tackle van achteren. Usta schiet op doel. Rojão bokst de bal weg.

72e minuut.
Regueiro kopt de bal weg. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis met een sublieme pass. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bartınlı rent richting de bal. Horvăţ verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ passt de bal in één keer door. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Deladerrière geeft een hoge lob. Aslan is nu in balbezit. Kinski verovert de bal door een tackle van achteren. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 21:0

80e minuut.
Klungelig pakt Kömürcü de bal. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis passt de bal zonder na te denken. Corbal is nu in balbezit. Corbal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Corbal passt de bal in één keer door. Kinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinski geeft een lange en hoge pass. Chalkidis is nu in balbezit. Chalkidis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Chalkidis rent richting de bal. Corbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Caglart 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 13%, Caglart 87%.
Drosia F C. - Caglart 22:0