Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAGADAS FC ThunderCats
rek Tactiek L2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
65.8 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Dounias verovert de bal door een tackle van achteren. Dounias passt de bal in één keer door. Lamela speelt de bal door. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. Paal! Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Salpeas passt de bal met de wreef. Mantos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Varvagiannis de bal onder controle te krijgen. Gonatas rent richting de bal. Gonatas haalt uit met een fantastische trap. Barlocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Dounias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mazgaj de bal. bin Azizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Azizo krijgt een gele kaart. Mazgaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lamela zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Miqueiros krijgt zijn hoofd ertegen. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
bin Azizo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gonatas kopt de bal weg. Dounias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dounias geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis kopt de bal weg. Varnalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazgaj is nu in balbezit. Mazgaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - ThunderCats 0:1

11e minuut.
Barlocco met een sublieme pass. Mazgaj kopt de bal weg. Girault heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mutlow passt de bal in één keer door. Dounias rent richting de bal. Dounias probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros schiet op doel. Varnalis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 60%, ThunderCats 40%.
LAGADAS FC - ThunderCats 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamela met een snelle inworp. Dounias met een sublieme pass. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAGADAS FC - ThunderCats 0:2

64e minuut.
Mackenzie rent richting de bal. Mantos onderschept slim de pass. Mantos geeft een lange en hoge pass. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert bin Azizo de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kokorogiannis stond buitenspel. Girault neemt vlug de vrije trap. Gonatas rent richting de bal. Gonatas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Toncke speelt de bal door. Lamela geeft de bal voor. Brziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazgaj onderschept slim de pass. Mazgaj draait met de bal, schiet en ... Varnalis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAGADAS FC 52%, ThunderCats 48%.
LAGADAS FC - ThunderCats 0:2