Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ntouba Cycladians F.C
541vsextrem push Tactiek Main
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68.4 gemiddelde waardering 62.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto met een snelle inworp. Pesci is nu in balbezit. Pesci geeft de bal voor. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Galiotto rent richting de bal. Galiotto passt de bal zonder na te denken. Daar is Mányoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouloglou is nu in balbezit. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - Cycladians F.C 0:1

14e minuut.
Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto passt de bal in één keer door. Pesci is nu in balbezit. Pesci geeft de bal voor. Szuba springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Conoscitore rent richting de bal. Conoscitore passt de bal zonder na te denken. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski heeft problemen om de bal te vangen. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Poledica geeft een hoge lob. Albadalejo rent richting de bal. Pesci verovert de bal door een tackle van achteren. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gurović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Pinotti met een sublieme pass. Pesci rent richting de bal. Pesci geeft de bal voor. Szuba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pesci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Albadalejo de bal. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. Gurović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ntouba - Cycladians F.C 1:1

31e minuut.
Kouloglou rent richting de bal. Kouloglou passt de bal met de wreef. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Díaz Martinez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - Cycladians F.C 1:2

41e minuut.
Díaz Martinez speelt de bal door. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cârstoiu. Cârstoiu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 36%, Cycladians F.C 64%.
Ntouba - Cycladians F.C 1:2

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galiotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pesci met een sublieme pass. Szuba is nu in balbezit. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Larrondo heeft problemen om de bal te vangen. Pesci is nu in balbezit. Pesci passt de bal met de wreef. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba draait met de bal, schiet en ... Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro onderschept slim de pass. Paneleiro geeft een hoge lob. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szuba rent richting de bal. Szuba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ntouba - Cycladians F.C 2:2

53e minuut.
Pesci rent richting de bal. Pesci geeft een lange en hoge pass. Daar is Żuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szuba rent richting de bal. Szuba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Pesci met een sublieme pass. Galiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotto probeert naar een medespeler te passen. Szuba is nu in balbezit. Szuba draait met de bal, schiet en ... Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Pinotti passt de bal met de wreef. Pesci is nu in balbezit. Pesci probeert naar een medespeler te passen. Szuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuba haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Rigaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigaud met een sublieme pass. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hernes met een sublieme pass. Mányoki heeft problemen om de bal te vangen. Kouloglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloglou haalt uit met een fantastische trap. Díaz Martinez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - Cycladians F.C 2:3

74e minuut.
Larrondo geeft een hoge lob. Inworp. Galiotto met de inworp. Pesci geeft een hoge lob. Chiţac springt en kopt de bal. Gurović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernes geeft een lange en hoge pass. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci geeft een hoge lob. Szuba springt en kopt de bal. Gurović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Szuba kopt de bal weg. Pesci is nu in balbezit. Pesci geeft een hoge lob. Szuba krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 32%, Cycladians F.C 68%.
Ntouba - Cycladians F.C 2:3