Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Claudia de lo angeles ΣΠΑΡΤΗ FC
Clau 2 Tactiek cris
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 60.3
solid Schieten outstanding
solid Passen very good
solid Verdedigen good


6e minuut.
Spal is nu in balbezit. Spal passt de bal zonder na te denken. Daar is Richards, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richards haalt uit met een fantastische trap. Drabij probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:0

18e minuut.
Pérez Ipiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plesca de bal. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Fric heeft problemen om de bal te vangen. Fric passt de bal in één keer door. Plesca is nu in balbezit. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:1

23e minuut.
Piechowicz onderschept slim de pass. Pérez Ipiña geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kopek de bal. Plesca onderschept slim de pass. Plesca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala passt de bal zonder na te denken. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rahamim de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur geeft een hoge lob. Ayala met een sublieme pass. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pérez Ipiña speelt de bal door. Fric rent richting de bal. Miazga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miazga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 62%, ΣΠΑΡΤΗ FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:1

47e minuut.
Plesca is nu in balbezit. Gămălie met een sublieme pass. Plesca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fąk is nu in balbezit. Fąk geeft een hoge lob. Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:2

56e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal in één keer door. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca schiet op doel. Tarazona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:3

57e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal zonder na te denken. Fric probeert naar een medespeler te passen. Plesca rent richting de bal. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
González Hernández met een sublieme pass. Ayala is nu in balbezit. Fąk geeft een lange en hoge pass. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:4

66e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Laurijssen bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurijssen geeft de bal voor. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Fric draait met de bal, schiet en ... Ayala controleert de bal met de borst. Plesca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Uğur kopt de bal weg. Daar is Pérez Ipiña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Ipiña probeert naar een medespeler te passen. González Hernández rent richting de bal. González Hernández schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
González Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. González Hernández passt de bal zonder na te denken. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:5

84e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk met een sublieme pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:6

86e minuut.
Miazga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Ipiña onderschept slim de pass. Pérez Ipiña passt de bal in één keer door. Fric rent richting de bal. Fric haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fąk passt de bal in één keer door. González Hernández is nu in balbezit. Ayala rent richting de bal. González Hernández rent richting de bal. González Hernández schiet op doel. Paal! Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Claudia de lo angeles 69%, ΣΠΑΡΤΗ FC 31%.
Claudia de lo angeles - ΣΠΑΡΤΗ FC 1:6