Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARTAIKOS Darmeni.fc
AMYNTIKO SYSTIMA Tactiek 12345
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 62.1
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Kacperzak passt de bal in één keer door. Lengsfeld rent richting de bal. Lengsfeld speelt de bal door. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Załoga rent richting de bal. Załoga geeft de bal voor. Araníbar kopt de bal weg. Vürst geeft een lange en hoge pass. Farías krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mitruś kopt de bal weg. Wajda met een sublieme pass. Carmona probeert de bal aan de voet te houden. Sjekloća is nu in balbezit. Sjekloća geeft een lange en hoge pass. Pietrek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Wajda passt de bal zonder na te denken. Sjekloća rent richting de bal. Sjekloća passt de bal met de wreef. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Carmona geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wajda met de inworp. Sjekloća geeft de bal voor. Mitruś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wajda met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Zhigang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zhigang krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Stolarski geeft een lange en hoge pass. Carbonell kopt de bal weg. Kacperzak rent richting de bal. Kacperzak passt de bal in één keer door. Farías rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Petäjäsmäki geeft een lange en hoge pass. Lengsfeld kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Farías haalt uit met een fantastische trap. Tornavaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 1:0

30e minuut.
Araníbar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farías. Araníbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alasalmi met een snel genomen vrije trap. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Alasalmi passt de bal met de wreef. Rojão speelt de bal door. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Pietrek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 1:1

36e minuut.
Rojão is nu in balbezit. Rojão geeft de bal voor. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 57%, Darmeni.fc 43%.
ARTAIKOS - Darmeni.fc 1:2

46e minuut.
Farmer komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Farías kopt de bal weg. Wajda rent richting de bal. Wajda passt de bal met de wreef. Zhigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhigang geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 2:2

54e minuut.
Pietrek trapt de bal weg. Alasalmi kopt de bal weg. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Pietrek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 2:3

59e minuut.
Stolarski speelt de bal door. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Stolarski rent richting de bal. Farías onderschept slim de pass. Farías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sjekloća passt de bal zonder na te denken. Wajda rent richting de bal. Wajda passt de bal in één keer door. Sjekloća bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjekloća passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Farmer rent richting de bal. Alasalmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farmer raakt geblesseerd tijdens het duel. Lengsfeld met een snel genomen vrije trap. Farmer is nu in balbezit. Farmer draait met de bal, schiet en ... Tornavaca bokst de bal weg.

84e minuut.
Załoga met een sublieme pass. Sjekloća probeert naar een medespeler te passen. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Pietrek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARTAIKOS - Darmeni.fc 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARTAIKOS 50%, Darmeni.fc 50%.
ARTAIKOS - Darmeni.fc 2:4