Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O.Φ.Η. asteras latsidas
alarma Tactiek remal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 43.7
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Dereta passt de bal in één keer door. Starenios is nu in balbezit. Starenios passt de bal in één keer door. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos haalt uit met een fantastische trap. Canales bokst de bal weg.

5e minuut.
Krobián passt de bal in één keer door. Hristovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovasilis passt de bal zonder na te denken. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Paal!

9e minuut.
Starenios geeft de bal voor. Klungelig pakt Arvanitakis de bal. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 1:0

10e minuut.
Dereta met een sublieme pass. Starenios bereikt de bal nog maar net als eerste. Starenios geeft de bal voor. Pouliakos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 2:0

15e minuut.
Hristovasilis is nu in balbezit. Persakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hristovasilis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hristovasilis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leonardos rent richting de bal. Leonardos draait met de bal, schiet en ... Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 3:0

28e minuut.
Mamalakis passt de bal in één keer door. Hristovasilis is nu in balbezit. Hristovasilis passt de bal in één keer door. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Persakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouliakos rent richting de bal. Persakis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Persakis krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Farioli kopt de bal weg. Starenios probeert naar een medespeler te passen. Leonardos is nu in balbezit. Leonardos schiet op doel. De bal raakt de paal. Persakis rent richting de bal. Persakis geeft een hoge lob. Hristovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovasilis geeft de bal voor. Canales bokst de bal weg. Leonardos heeft problemen om de bal te vangen. Lellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos onderschept slim de pass. Leonardos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 4:0

37e minuut.
Starenios rent richting de bal. Starenios passt de bal zonder na te denken. Kiamilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardos verovert de bal door een tackle van achteren. Leonardos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Persakis onderschept slim de pass. Mamalakis onderschept slim de pass. Mamalakis probeert naar een medespeler te passen. Starenios rent richting de bal. Starenios speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Persakis geeft een hoge lob. Chaillou probeert naar een medespeler te passen. Starenios is nu in balbezit. Starenios geeft een hoge lob. Pouliakos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 23%, asteras latsidas 77%.
O.Φ.Η. - asteras latsidas 4:0

46e minuut.
Pouliakos onderschept slim de pass. Leonardos rent richting de bal. Pouliakos is nu in balbezit. Leonardos rent richting de bal. Leonardos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 5:0

51e minuut.
Starenios bereikt de bal nog maar net als eerste. Starenios met een sublieme pass. Leonardos probeert naar een medespeler te passen. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Dereta probeert naar een medespeler te passen. Hristovasilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovasilis passt de bal in één keer door. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Tsakonas komt het veld opgelopen. Kontolazos komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Arvanitakis met de inworp. Sorotos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kontolazos. Kontolazos krijgt een gele kaart. Sorotos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arvanitakis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lianis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Starenios passt de bal zonder na te denken. Kontolazos rent richting de bal. Sorotos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakonas onderschept slim de pass. Tsakonas haalt uit met een fantastische trap. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Canales met een sublieme pass. Krobián kopt de bal weg. Hristovasilis is nu in balbezit. Hristovasilis geeft de bal voor. Tsakonas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tsakonas draait met de bal, schiet en ... Kiamilis geeft een lange en hoge pass. Chaillou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaillou geeft een lange en hoge pass. Pouliakos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Therianos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tsakonas passt de bal in één keer door. Sorotos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Therianos probeert naar een medespeler te passen. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kiamilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiamilis geeft de bal voor. Dereta is nu in balbezit. Starenios rent richting de bal. Starenios geeft een lange en hoge pass. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Persakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
O.Φ.Η. - asteras latsidas 6:0

74e minuut.
Krobián geeft de bal voor. Starenios is nu in balbezit. Starenios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsakonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsakonas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kiamilis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Therianos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Starenios geeft een hoge lob. Canales probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Persakis de bal. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O.Φ.Η. 28%, asteras latsidas 72%.
O.Φ.Η. - asteras latsidas 6:0