Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. fc Fiesta
lutse Tactiek 523ΟT
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
31 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen adequate
good Verdedigen average


1e minuut.
Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiopoulos begaat een overtreding. Ivănescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Golfinopoulos met een snel genomen vrije trap. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Hendrickx geeft een hoge lob. Karavatellis kopt de bal weg. Nasiopoulos kan de bal niet met de borst controleren. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Gardeniotis is nu in balbezit. Nasiopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardeniotis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tokarzewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 1:0

13e minuut.
Ivănescu is nu in balbezit. Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis passt de bal met de wreef. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 2:0

16e minuut.
Tokarzewski passt de bal zonder na te denken. Golfinopoulos rent richting de bal. Golfinopoulos geeft een hoge lob. Trotta is nu in balbezit. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 3:0

27e minuut.
Pelatis kopt de bal weg. Theofanis heeft problemen om de bal te vangen. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 4:0

33e minuut.
Ivănescu met een snelle inworp. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis geeft een lange en hoge pass. Trotta springt en kopt de bal. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 5:0

36e minuut.
Nenekidis speelt de bal door. Gardeniotis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pelatis de bal onder controle te krijgen. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Ivănescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 6:0

39e minuut.
Daar is Trotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trotta passt de bal zonder na te denken. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 44%, Fiesta 56%.
P.A.O.K. fc - Fiesta 6:0

48e minuut.
Golfinopoulos passt de bal zonder na te denken. Gardeniotis heeft problemen om de bal te vangen. Gardeniotis speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu schiet op doel. Luncik bokst de bal weg.

53e minuut.
Gardeniotis rent richting de bal. Ivănescu rent richting de bal. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 7:0

57e minuut.
Bramble probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokarzewski met een sublieme pass. Trotta rent richting de bal. Trotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Golfinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Golfinopoulos geeft de bal voor. Hendrickx heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. Luncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Zdyluś haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Nenekidis trapt de bal weg. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Nenekidis trapt de bal weg van het doel. Trotta kopt de bal weg. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 8:0

70e minuut.
Bramble rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardeniotis. Bramble is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hendrickx zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fiodorkiewicz rent richting de bal. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Trotta is nu in balbezit. Trotta draait met de bal, schiet en ... Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pelatis geeft een lange en hoge pass. Karavatellis kopt de bal weg. Fiodorkiewicz geeft een hoge lob. Trotta springt en kopt de bal. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 9:0

73e minuut.
Karavatellis geeft een hoge lob. Pelatis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivănescu is nu in balbezit. Trotta rent richting de bal. Trotta haalt uit met een fantastische trap. Luncik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gardeniotis is nu in balbezit. Gardeniotis passt de bal zonder na te denken. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 10:0

77e minuut.
Pelatis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx geeft een lange en hoge pass. Ivănescu probeert de bal met de borst te controleren. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Luncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Fiodorkiewicz met een snelle inworp. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 11:0

82e minuut.
Klungelig pakt Aretakis de bal. Fiodorkiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nasiopoulos. Nasiopoulos krijgt een gele kaart. Fiodorkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Golfinopoulos met een snel genomen vrije trap. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Luncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 12:0

88e minuut.
Fiodorkiewicz met de inworp. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hendrickx de bal onder controle te krijgen. Luncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. fc - Fiesta 13:0

90e minuut.
Karavatellis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fiodorkiewicz de bal. Fiodorkiewicz passt de bal zonder na te denken. Gardeniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardeniotis draait met de bal, schiet en ... Luncik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. fc 37%, Fiesta 63%.
P.A.O.K. fc - Fiesta 13:0