Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALISAXNI FC πάνθηρες
Taktiki John Tactiek 433 def
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Kaklamanakis met een sublieme pass. Daar is Hojlund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarnowski. Sarnowski krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hojlund is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakellaridis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rausis kopt de bal weg. Capirci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Xouxoumis is nu in balbezit. Xouxoumis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Xouxoumis is nu in balbezit. Hojlund rent richting de bal. Bustillos is nu in balbezit. Xouxoumis onderschept slim de pass. Xouxoumis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinen verovert de bal door een tackle van achteren. Heinen met een sublieme pass. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Đurđić speelt de bal door. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Xouxoumis rent richting de bal. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Inworp. Traoré met de inworp. Sarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarnowski geeft de bal voor. Abonyi rent richting de bal. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALISAXNI FC 62%, πάνθηρες 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ALISAXNI FC - πάνθηρες 0:0

59e minuut.
Đurđić geeft de bal voor. Rausis kopt de bal weg. Daar is Bustillos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xouxoumis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Traoré met de inworp. Kaklamanakis rent richting de bal. Kaklamanakis geeft de bal voor. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hojlund is nu in balbezit. Traoré is nu in balbezit. Hojlund verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Papamakarios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALISAXNI FC - πάνθηρες 0:1

75e minuut.
Hojlund is nu in balbezit. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rausis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vălăhuţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hojlund legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Papamakarios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALISAXNI FC 70%, πάνθηρες 30%.
ALISAXNI FC - πάνθηρες 0:1