Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 ΚΕΡΑΥΝΟΣ
shib523 Tactiek 321
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 33.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Sapragonas geeft de bal voor. Ibáñez is nu in balbezit. Ibáñez met een sublieme pass. Klungelig pakt Bozkurt de bal. Bozkurt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Buczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Arango is nu in balbezit. Arango geeft een hoge lob. Szkiełko is nu in balbezit. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Villagómez heeft problemen om de bal te vangen. Villagómez geeft de bal voor. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

23e minuut.
Arango met een sublieme pass. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoza rent richting de bal. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Villagómez met een sublieme pass. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango speelt de bal door. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wiergowski probeert naar een medespeler te passen. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko passt de bal in één keer door. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Lepicheo geeft een hoge lob. Villagómez rent richting de bal. Villagómez passt de bal zonder na te denken. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko schiet op doel. Lezaun Ezpeleta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 44%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 56%.
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lezaun Ezpeleta niet meer kan verder spelen. Lawrence komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Szkiełko haalt uit met een fantastische trap. Lawrence met een sublieme pass. Villagómez kopt de bal weg. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2:0

57e minuut.
Lawrence met een harde bal richting middenveld. Wiergowski kopt de bal weg. Daar is Marcos Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3:0

60e minuut.
Inworp. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quang Hòa probeert naar een medespeler te passen. Domingos is nu in balbezit. Lepicheo is nu in balbezit. Domingos verovert de bal door een tackle van achteren. Domingos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Quang Hòa passt de bal zonder na te denken. Domingos rent richting de bal. Domingos passt de bal zonder na te denken. Tylikowski rent richting de bal. Tylikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 4:0

71e minuut.
Lepicheo met een sublieme pass. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt passt de bal zonder na te denken. Hofman is nu in balbezit. Hofman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Villagómez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapragonas. Villagómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagómez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Domingos is nu in balbezit. Domingos draait met de bal, schiet en ... Lawrence probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 5:0

79e minuut.
Lepicheo geeft de bal voor. Sapragonas rent richting de bal. Sapragonas geeft een lange en hoge pass. Daar is Ibáñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibáñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Domingos kopt de bal weg. Tylikowski heeft problemen om de bal te vangen. Łoza is nu in balbezit. Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tylikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 33%, ΚΕΡΑΥΝΟΣ 67%.
shibteam04 - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 6:0