Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shibteam04 anaksiopistoi
shib523 Tactiek pipila
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 50.9
solid Schieten excellent
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanakis onderschept slim de pass. Quang Hòa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lazanakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazanakis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marreco bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Rahimić kopt de bal weg. Daar is Tylikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xuanxuan geeft een lange en hoge pass. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Marreco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rahimić rent richting de bal. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap. Marreco bokst de bal weg. Arsakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - anaksiopistoi 0:1

9e minuut.
Arango geeft de bal voor. Szkiełko kopt de bal weg. Klungelig pakt Paziowski de bal. Tylikowski onderschept slim de pass. Tylikowski schiet op doel. Serocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Arsakis probeert naar een medespeler te passen. Słuszka rent richting de bal. Popescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słuszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rahimić komt bij de bal en schiet. Marreco bokst de bal weg. Słuszka rent richting de bal. Słuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
shibteam04 - anaksiopistoi 0:2

24e minuut.
Bagowski rent richting de bal. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić probeert naar een medespeler te passen. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Serocki trapt de bal weg. Arsakis kopt de bal weg. Rahimić geeft de bal voor. Słuszka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 61%, anaksiopistoi 39%.
shibteam04 - anaksiopistoi 0:2

47e minuut.
Xuanxuan met een snelle inworp. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahimić speelt de bal door. Klungelig pakt Słuszka de bal. Słuszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka passt de bal zonder na te denken. Rahimić bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słuszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis passt de bal zonder na te denken. Arsakis is nu in balbezit. Arsakis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boca de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanxuan onderschept slim de pass. Rahimić geeft de bal voor. Słuszka is nu in balbezit. Słuszka draait met de bal, schiet en ... Marreco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Domingos komt het veld opgelopen. Eresov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Villagómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuanxuan is nu in balbezit. Xuanxuan geeft de bal voor. Rahimić probeert de bal met de borst te controleren. Rahimić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Słuszka draait met de bal, schiet en ... Eresov probeert naar een medespeler te passen. Rahimić kopt de bal weg. Lazanakis is nu in balbezit. Lazanakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lazanakis rent richting de bal. Lazanakis met een sublieme pass. Słuszka is nu in balbezit. Arsakis rent richting de bal. Arsakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shibteam04 68%, anaksiopistoi 32%.
shibteam04 - anaksiopistoi 0:2